Zaparený zadoček

lackanicovaa
18. jan 2015

Chcela som sa opytat co pomaha na zapareniny, maly ma ale strasne zapareny zadocek a uz si neviem s tym radi, ziadne maste nepomahaju.... neviem ako dalej... poradte. Dakujem

igiana
18. jan 2015

Ahoj. Mne ked nic ine nepomaha, ani sudocrem, tak Imazol krempasta zaberie na 100%. Je super. @lackanicovaa

liana03
18. jan 2015

Imazol určite, je aj na rozmokvaný zadoček

silvia2103
18. jan 2015

Imazol urcite

tichanska1
18. jan 2015

Skus Imazol alebo Infadolan.

janamt
18. jan 2015

Nám teraz nepomohol ani sudokrém, ani Imazol (ten jej to práveže ešte zhoršil), ale nakoniec v lekárni robená Ondrejova masť.

mirkamirkaa
18. jan 2015

Imazol alebo fucidin

kacatko
18. jan 2015

určite pityol

melania1
18. jan 2015

imazol

bibistec
18. jan 2015

hlavne zisti z coho sa mu to robi? pouzivas predpokladam papierove plienky jednorazovky. prebalujes dostatocne casto? nema nahodou alergiu na tie plienky? nemenila si znacku? nie su prilis parfemovane? nemenila si vlhcene utierky? a este co papa? moze to byt z citrusov a pod, pripadne ak kojis tak ty ich nejedz. Treba najst pricinu inac sa to bude stale opakovat.

ena70
18. jan 2015

napríklad moj nemohol žiadne lacné plienky z Lidla, ani plienky Huggies nemohol....po nich sa vysypal.... mohol jedine plienky Pampers ... po každom prebalení a umytí zadočka treba riadne vysušiť zadoček....a ako ti riadia kočky tak Imazol alebo Rybacia mastička alebo Pytiol

zabina27
18. jan 2015

imazol krempasta a ak vies, z coho by to mohlo byt, tak zmenit to, nam tiez nevyhovovali jedny lidlovske plienky, ine zatial v pohode... ja som inak tiez umyvala repikom
a tiez ak sa ti da, nechavat ho castejsie bez plienky, rozbaleneho vetrat, na nejakej podlozke, len aby bolo v izbe teplo

libela
18. jan 2015

Moja malá alergiu a zaparenu dupku z Pampersiek..... zmen plienky.

pe
14. nov 2015

mojim deťom vždy zaberal a stále zaberá na zapareniny len Bepanthen, pre bábätká a malé detičky do 1 roka je špeciálne určený Bepanthen Extra, treba ho používať už ako prevenciu, aby zadoček a okolie ochránil a aby sa zapareniny vôbec netvorili, pokožku vyživí a hydratuje, je výborný, detičky ho dobre znášajú, lebo im rýchlo uľaví a neštípe ich

modrofuzik11
22. nov 2015

aj my mame dobre skusenosti s bepanthenom, najma s bepanthenom extra pre najmensie deticky.

mily7
22. nov 2015

Na veľmi zaplatený zadocek tuším pri zuboch som riešila nezaberali žiadne krémy,imazol sa ma na kvasinky používať inak nefunguje, lekárky varujú. Nám pomohol olivovy olej! Divne, mastne, nie vysusujuce ale vycitane od koznej lekarky odporúčanie a pomohlo to! Odvtedy som iné nepouzivala! Vlhcene utriet najnutnejsie ak treba len,umyť vodou len,plienka. Ak náhodou bol zapareny od agresívnych kakanic obklad na odlicovaci tampon z olivového oleja na noc a ráno bolo super.

janicaopica
22. nov 2015

@lackanicovaa moja mala mava strasne zapateny zadocek ked jej idu zuby a ma vtedy take agresivne kakanice, ze hned je to vyzere zadocek, az do krvi niekedy. Vtedy nepomoze ani sudocrem, ani imazol, ale potriet fialovou vodickou z lekarne, nechat vysusit a natriet bepanthenom. Ten pouzivam teraz aj preventivne, a je to lepsie. A striedat tie maste, nepouzivat stale len sudocrem napriklad, ale menit imazol, rybilka, bepanthen... A ked je najhordie tak ta fialova vodicka.

lackanicovaa
autor
23. nov 2015

@bibistec zubky nam idu a vtedy hnackujeme ... ale uz je dobre...

spirit16
23. nov 2015

Tea Tree krem z Justu na zapareniny pomaha. Mame sukromnu skupinku JUST, kde sa mozes popytat mamicky na skusenosti. Ak tam chces pristup, tak mi daj vediet, poziadam admistratorku, aby Ta tam pridala 🙂

denda78
23. nov 2015

absolútna istota je Rybacia masť ( liek - Pasta cum jecoris aselli - Detská pasta- zelená od VULMu) - vždy to zabralo a tak sme to požívali ako dennú starostlivosť a zapareniny sa nám už nikdy nepritrafili.

maykaaa1122
19. júl 2017

pre bábätká a malé detičky do 1 roka je špeciálne určený Bepanthen Extra, treba ho používať už ako prevenciu, aby zadoček a okolie ochránil a aby sa zapareniny vôbec netvorili, pokožku vyživí a hydratuje, je výborný, detičky ho dobre znášajú, lebo im rýchlo uľaví a neštípe ich

katkakovac
19. júl 2017

Zaklad je prestat pouzivat vlhcene utierky. Iba v krizovych dituaciach, mozu byt pre detsku pokozku skodlive pri nadmernom uzivani. Umyvat vo vode a pouzivat len naozaj jemnu kozmetiku. Ja pouzivam biodermu abc gel na umyvanie. Potom bepanthen, v pripade ozaj zaparenin sudocrem, ale len obcas. Inak mam vyskusany este SebaMed krem na zapareniny a uz som skusala aj Imazol Krempastu.

zuzanatribulova
3. dec 2017

My malej davame pityol ale vraj sa nedoporucuje stale rovnake maste,skusili sme aj sudocrem ten nam ritku vysusoval chceli by sme skusit este nieco neporadite