Ahojte,
Mali ste to niektorá čím ste ich natierali? Ma to trošku zaparene ale teraz som si všimla že má také menšie vyrážky môže to byť súvis s tým? Mám sudocrem rozmýšlala som že mu to s tým natriem.
ja som dávala klasický aviril olej. To vyskúšaj
ja som potierala tenkou vrstvou sudocremu, a casto to treba umyvat a utierat pekne do sucha
Ahoj, ja som natierala sudocrémom. Môjmu sa to sem tam tiež urobilo keď bol maličký a rovnako aj pod pazuchami sa to môže urobiť. Keď som natrela sudocrem, tak do druhého dňa to už väčšinou nemal
@calathea97
@veronika_sk000
A tie male vyrazky su tiez normalne pri tom lebo do teraz mal len cervene a dnes sa mu objavili take vyrazky
Sudokrem, Rybilka.
Áno, aj vyrážky môžu byť. Umyť, osušiť a natrieť. Viac krát za deň
Vytrela som cistou vodou a potom dosucha a potrela sudocremom. Pouzivas pri papani podbradnik? Mojej sa to urobilo ked som jej ho nedavala
Sudokrem m,jasnacka,obycajna zaparenina.Hlavne ziaden olej ako tu radia.
@evcagabi ano pouzivame cely den mu davam podbradniky lebo zacal aj dost slintat
Haha aj nasa jej sa to urobilo ked mala okolo mesiaca a vtedy som este nedavala a odvtedy, vdakabohu, nie
Bepanthen
Bojovali sme s tym v lete. Ziadne kremy, podlozit bavlnou. A sudoku vyhod, to by som ani nepriatelovi nenatrela. Na ritku rybaciu mast.