Ahojte,
Dcérka má dva roky a v priebehu mesiaca u nej pozorujem zaparenú pišulku z vnútra už tretíkrát. Bola som s tým u doktorky, dostali sme imazol, natierala som týždeň, tri dni dobre a zas sa jej zaparila... Písala som doktorke opäť, kázala zas natierať týždeň imazolom. Tri dni bolo dobre a dnes pri večernom kúpaní sa pozerám, že zas ju má červenú... Plienky nenosí už od leta, gaťky má bavlnené, práci prach ten istý, všetko jej žehlim... Neviem, môže to mať zo sladkého? Dnes si vzala jednu Kinder čokoládku.
@lulka321 Bepanthen kids je osvedceny u nas
Ja si pamatam z detstva na Baby Aviril krem. Aj u syna som tuto znacku pouzivala a aj tu rybaciu a kalciovu mast.
@lulka321 nepapá niečo kyslé teraz posledný mesiac ? Mandarínky ? Pomaranč ?
Nejaké lieky ?
@daniela1911 Nie, nič také. Malá sa musí všetkému kyslemu, mandarínkam aj pomarančom vyhýbať. Boli sme na alergokogii cez leto a tam si nechcela dať spraviť testy, tak sme dostali zoznam , čomu sa mame preventívne vyhýbať. Jediné čo mala berie su probiotiká, tie berie od augusta.
Ďakujem všetkým za rady
A neskusali ste vysetrit moc, stery urobiť u dr, kamoška toto s babami riesila, neviem s akou dr, ci aj gynekológ alebo urológ a mali to z nejakej bakterie v moc.cestach (len mali cca 4r...). Uz je to dávno ale ak to začalo z ničoho nic s vracia sa...
@lulka321 urcite ako radi @simca06022011 vziat ster zo zacervenaneho miesta a dat na kultivaciu, tu vyterovku ti vie dat aj pediater a nemusis tam dcerku tahat ani vysetrit moc by nebol zly napad.😊
Ak premyslas nad stravou..tak urcite ziadne sladke a viac zeleniby,zasaditych potravin,probiotika,..
@lulka321 skus len sprchovat,bez mydla,dobre osusit a pouzi Fungicidin,nam vzdy zabral
@lulka321 Ahoj. Nám ten imazol vôbec nezabral. . Zabral nám až ten smradosko rybacia masť