Prosím Vás poraďte malej sa z jedného dňa na druhý zaparila ritka a slabiny. Plienky aj krém používam stále rovnake, má už jeden rok doteraz sa nám to nestalo ani raz. Neviete mi poradiť s čoho by to mohlo byt?
Neviem síce z čoho, ale na to je veľmi dobrý Sudocrem...
@buzz5 Porozmyslaj co jedla. U nas sa tiez takto narazovo vytvaraju zapareniny. Vzdy prebalujeme tak isto do 15 minut a niekedy je to hned cervene. Myslim ze, niektore potraviny sa zle stravia a potom drazdia hned pokozku.
Na zacinajucu zapareninu je najlepsie vetranie.
@buzz5 nam sa inak stalo, ze nam zacala robit problem vacsia velkost znacky plienok, ktoru sme dlho používali.. Kym som prisla na to, v com je problem, presiel asi mesiac, lebo tiez som to najprv vylucila.. Nemusi to byt vas prípad ale len tak pre zaujímavosť. Vela sme davali repikove obklady a vetrali..a urcite ziadne vlhcene obrusky, len umyt vodou a poriadne osusit. Namiesto sudocremu sme zacali pouzivat weledu a odvtedy ziadny problem 🙏
Umyť vždy len čistou vodou a u nás zaberá Sudocrem na 100%. Teda okrem jedného razu, keď som dcéru kojila a pila som jablkovu šťavu. To mala problémy so zapareninami obrovské. A nepomáhalo nič, ani silné maste od lekárky. Ako som prestala so šťavou, zmizlo asi do 3 dní.
Niekedy z jedla alebo zo zubov sa to stane... Imazol je super vtedy a na bezne pouzivanie weleda