P
Dobrý deň, mala mi ma už 10 dní zapareniny a vôbec to neustupuje. A ma to dosť. Boli sme aj u lekára ,ten nám dal imazol a fialovú vodičku na kúpeľ. Aj plienky som zmenila a stále nič.. v noci mi dokonca dostala teploty, môže to byť z toho? Prosím o nejakú radu. Ďakujem
vlastne to nieje zaparrnina ale od tej stolice vystipana ritka
Nie,nepreháňa. Ona to má po celej cikulke.
@laura908 tak ten imazol kolko pouzivate?
kup weledu nechtikovy krem proti zapareninam, stoji cca 7 eur v dmku. Je to bezkonkurencny krem.
@sykorkauhliarka týždeň používame
Skús pityol, iba na vyliečenie, nie bežne používať.
na zapareniny a zacervenanie je velmi dobry krem aligator, je prirodny tiez s nechtikovym extraktom a je na citlivu pokozku, bez umelych farbiv, konzervacnych latok a podobne, my to objednavame zo stranky happyskin.sk
nemôže to byť skôr alergická reakcia na niečo? ak nič nepomáha. ja som bola veľmi spokojná s bepanthenom. existujú dva - care aj extra a oba sú fajn na zapareniny
Mojej malej veľmi pomohol buď Sudocream alebo najnovšie ZAPAR-HOJ od Dr. Hoj http://www.pharmshop.sk/znacky/drhoj/rozdelenie...
Nam pomahal na zapareniny bepanthen, ale nebolo to v tak malom veku. Pri alergickych reakciach radsej konzultovat s odbornikom (mozno skusit aj ineho odbornika).Nam pomahal na zapareniny bepanthen, ale nebolo to v tak malom veku. Pri alergickych reakciach radsej konzultovat s odbornikom (mozno skusit aj ineho odbornika).
neprehana ju ? moju prehana ked jej idu zuby a z toho sa jej robia zapareniny