Dvojtýždňovému synčekovi sa pod pazuchami zošúchala koža, pred týždnom sa mu to isté stalo aj v záhyboch medzi nožičkami, to ma ale doktorka upokojila, že každé bábätko sa časom zošúpe, Toto mi však príde kúsok iné.. tá zlezená kožička aj trošku zapácha a neviem či sa nejedná o zapareninu, som totižto ako mamina ešte dosť neskúsená :/ Ak áno, čo mi na to poradíte?? zatiaľ som mu to vytrela dosucha a natrela sudocremom..
aj mojej malej sa to spravilo na nozickach v zahyboch a aj pri krku pekne som jej to natrela sudocremom a pomohlo
môjmu krpcovi pomáhal viac Aviril zásyp ako sudocrem.
tiez sme s tým bojovali, večer som umyla čistou vodou, vysušila a ráno nasypala Avril púder 😉
Nam pomohol na take veci IMAZOL
nam to za par dni preslo pomocou Sudocremu...
nezabudni aj na prevenciu zaparenin 😉 babetko prilisne neobliekat, aby sa nepotilo, neprehrievalo, teraz uz nie je taka zima, napr. doma uplne stacia bavlnene dupacky a tensia zavinovacka, pripadne len tie dupacky a prikryt priedusnou deckou.
ahoj, aj my sme použili najskôr sudocrem, a potom sme Avirilom zasýpali. Ale pod kolienkami sme použili detskú niveu, tá zabrala do druhého dňa.
Ja som malinkej potierala záhybčeky Bepanthenom a dodnes ho používame na všetko(ešte aj ja si s ním natieram ruky🙂, nám zabral vždy. Sudocrem nás moc vysušoval. Keď tak sa opýtaj doktorky, možno Vám niečo predpíše,
ja dodnes malej pudrujem podpazusie a zahyby na rukach. ak jej nenapudrujem podpazusie 2dni hned to ma cervene.
ja som malému po kúpaní stále pazušky umyla a dala dole uterákom to, čo tam mal - špinky a zošuverenu kožu a natierala som mu to bepanthenom extra -aby sa mu to premastilo.
Maminky doporučujem tento kremik je úžasný a na prírodnej báze detičky zbytočne nezaťaží..ma veľmi rýchle účinky ...
http://www.justnahrin.sk/produktove-rady/bylinn...
pazuchy mal zaparene aj syn, kedze mal sunky vsade, kremovala som ho bepanthenom care aby sa mu hydratovali, vela sme ich vetrali, na rukach sa nosil "povinne" sme cvicili, ruky hore,dole, do stran🙂))) a casom sa mu polepsilo. odvtedy ich nemal.
@atuss ja by som skusila sudocrem, pekne vysusit a natriet sudocremom...