Prosím poraďte niečo z lekárne na zapareniny v plienkovej oblasti. Preventívne používame sudocrem no na uz spravenú zapareninu nepomôže... imazol nepomohol.. Dr nám dala fucidin krem no ten je taky gélový takže sa hneď utrie do plienky a nemám pocit žeby účinkoval... co ešte mate overené že ozaj pomohlo u Vas ?
weleda krem vždy pomože
sudocrem vobec to už nepouživaj
Ak nepomohol Imazol ani Fucidin tak neviem ci niečo voľnopredajné je účinnejšie. Jedno je klotrimazol na mykozu a druhe ATB masť na baktérialne zápaly. Syn mával zapareniny až také, že mal krvavé mokvajuce ranky a vždy mu jedna z tych ATB masti zabrala. Mali sme červeny Framykoin, Baneocin, Bactroban aj Fucidin a každé z toho zabralo. Potom ti poradím už len ísť na kožné. Dovtedy je veľmi dobrý kúpeľ v hypermangane. A dávala si ten Fucidin 7 dní 2-3x denne ako sa má? Nie je úplne pravda, že sa utrie do plienky, je mastný a zanechá na pokožke film.
Neviem, ako som pri starsej dcere mohla existovat bez Spiridea krempasty a Neo-Phytiol. U nej som vyskusala milion kremov. Tieto 2 by som odporucila vsetkym, vsetkymi desiatimi 😁
Spiridea krempasta za nás naj
Iba rybaciia mast. A tomal treti syn riadne problemy s kozou vseobecne a 2x som nezbadala vnoci ze je pokakany a mal ritku fakt zlu, ja som az plakala za neho. Ale tato masticka je naj. Ziadny sudo, to je neucinny hnus