Potrebovala by som poradit,co so zapalenym pupcekom mojho drobca.Predtym sme nikdy take problemy nemali,po narodeni mu za par dni odpadol,vsetko bolo vporiadku..Teraz je pupok cerveny,robia sa mu v nom chrasticky,syn si ho skrabe tak,ze ma okolo neho skrabance.najhorsie je to po kupani.Lekarnik nam poradil davat mu canesten,ze za par dni to prejde. mate s tym niejake skusenosti? dakujem
@andrejka1983 tento canesten nieje ako ten na mykozy,pouziva sa aj u deti na zapareniny a obsahuje len 1% kortimazolu.nezijem na Slovensku takze tu asi nenajdem tie maste,ktore si mi napisala...repik som skusala,nepomohlo..mam este tu fialovu masticku,gencianku.ak sa to nezlepsi,pojdem k lekarke ,ale mam trosku strach.zijem v krajine,kde sa odoberanie deti stava "narodnym sportom" a maly sa riadne doskriabal..tak aby si nemysleli ze sme mu to urobili my 😒
@miskaz skus malemu davat rukavičky na ruky,najmä ked spi aby sa neškriabal 🙂 a zatial čakaj a uvidíš či zabere ten canesten,a neboj dobre bude 🙂
@andrejka1983 dakujem Ti za rady,dnes som mu to zacala vytierat liehom tak uvidim po kupani
@miskaz ahoj,canesten je dost silna mastička pre tak maleho drobca, neviem čítala si si pribálovy letak?? a potom neviem musela by som vidieť to zapalenie, ale z klasických prirodných liečiv pomaha potieranie repíkom alebo harmančekom,alebo natieranie tou fialovou mastičkou 🙂.....a na rozne ekzemy je pre male detičky určený Holtov krem 🙂 ten pomohol aj nam ( moja malá sa ,ked bola bábatko, furt škriabala za krk a toto je pomohlo) 🙂 držim palce