Baby, vsimla som si ze mala ma zapaleny necht na nozicke-palci 😪 poradte co s tym? Je alergicka uz len na to ked jej striham nechty tak si neviem predstavit ze jej to budem nejak osetrovat 🙈
@maroonka77 ako pise maronka vyssie tak framykoin pomoze. Zavolaj svojej DR, ze posles fotku na email, nech ti posle recept. Ani tam nemusis ist.
@jany149 mam doma, nemam jej to rypat, strihat ani nic? Staci len framykoinom potriet?
@maroonka77 Môj syn to mal ako bábätko opakovane. Vždy som to len potierala framykoinom a zmizlo mu to. Len to nebude zo dňa na deň, chvíľku to potrvá, ale pomôže
@mmoonna a este prosim ta ako casto treba potierat?
@maroonka77 myslím, že dvakrát za deň
@maroonka77 ano len potierať, len ja si už nepamätám, koľkokrát nám to kázala doktorka, len viem, že moj malý to mal do dvoch dní v pohode, držím palec, aby to čím skôr prešlo...skús tak, ako radili 2krát denne
Näm pomohla šťava z aloe vera, z rastlinky.
@maroonka77 Ahoj framykoin ako pisali baby. Spytam sa tak preventivne...uz chodi? Nosi teda uz topanocky? Ake velke ma topanky? Pri nedostatocne velkej topanke sa zvykne totiz prstik zapalovat. Mala by mat aspon 1 cm nadmerok. Dlzku nozicky odmeras tak, ze ju das stat, nech plne prenesie vahu na nozicku a obkreslis ju ceruzkou. Odmeras dlzku medzi hrotom palca a paty. Priratas 1 cm a mas vyslednu vnutornu dlzku topanocky. Zaroven podla navodu nizsie odmeras aj sirku nozicky. Pri uzkych tooankach a nevhodne tvarovanej spicke (ako nosime my dospeli) jej moze predok topanky vytvarat tlak na palcek a to moze tiez sposovit zapal. Ked jej obkreslis nozku, podla toho tvaru kupuj aj topanocky takeho isteho tvaru spicky. Typ topanok barefoot poskutuju dostatocny priestor pre prstiky. Ak by si chcela poradit, ake tooa ocky su vhodne roe dcerku, kludne mi napis. My sme vystriedali asi 30 parov topanok, kym sme nasli vhodne 🙂 https://www.stastnenozky.sk/sposoby-merania-noh/
Zamna Skor zabera cierna mast na zapal bezne kupite v lekarni.
@biela_sova no samostatne nechodi, iba popri nabytku zatial, nosi maximalne capacky, ale vacsinou ponozky..skor si myslim, ze tym ze 4nozkuje ako drak, tak si ten palcek nejak buchla a ten necht sa jej tam zapichol..ale dakujem za tip ❤
@maroonka77 aha tak to je ten isty efekt utlaceneho palceka... tak drzim paste <3
My sme dávali Framykoin mastičku,
@maroonka77 moj malý to mal ako 2 ročný ....mne na to dala dr.framykoin masticku....je na predpis..brnkni nech ti da na elektronicky predpis...mojmu zabral okamžite....alebo uvidiš čo ešte poradia druhé mamičky