baby, poradte-malemu(rok) stale aj kojenemu sa vytvorili dve zapalene vyrazky-jedna na brade, druha na cele-nechapem, doteraz nikdy nic podobne nemal, z tej jednej mu tiekol aj hnis:(nedaval som novinky v jedle, tak neviem.moze to byt aj niecim inym?nemali ste podobnu skusenost? dakujem!
@doctorka84 verim, ze to bude ok a zapal nebude tento pripad:(fakt netusim, co to mohlo vyvolat:(
moja mala ma 3 roky a spravili sa jej 2 na bruchu, jeden sa zahojil a druhy zahnisal ako ked mne sa tazko hoji akne
. vam to zmyslo same ale ste bolo u lekara??? dakujen
dobri den mamicki mozte mi poradit moja cerka ma na rukach viraki tosu take popence ktora je v nich voda neviem co to je a skrabu ju to bolia
ahojik tak ja osobne som to nemala u deticiek ale tak jedna moznost ma napada ta ze ci nema nejaky skryty zapal v tele a tak telicko bojuje a ukazalo to takto, alebo nejaka alergia na nieco skus nieco ci nedostal nejaku hracku novu a pod. Moj manzel to mal take vyrazky zapalene a zistili mu zapal nasadili antibiotika a bolo , no ale u dietatka je to nieco ine. Drzim palecky