Dobry den, prosim Vas moj 2 mesacny chlapcek ma zapalene lozko okolo nechtika na palceku na nozicke (vid foto)..dnes som si to vsimla, myslim ze vcera to nemal..prikladam aj foto druhej nozicky na porovnanie..problem je ze nechticky su makke a nevedia prerast lozko..co by ste poradili na ten zapal? Je mozne ze mu to tam zarastlo..Treba ist s tym dr? Dakujeme (P.S. zatial som nastriekala aloe first a natrela aloe propolys kremom, nechcem mu do toho rypat - ani sa to neda kedze uhyna nozickou)
@michaelove22 písala som vám
@michaelove22 náš to tiež mal, samé mu to volako vyrástlo a teraz už to má pekné. Nechty sú síce stále mäkke ale už mu rastu normálne. Ja som mu tam len kvapkala betadine a vôbec som mu do toho nerypala. A pozor na ponožky a na oblečenie aby sa mu to tam nezachytavalo. Skús to ukázať na poradni pediatričke, možno vám dá volaku masť, aspon na ten zápal
@michaelove22 mas ho v perinke? A ak ano je obleceny? Moja mala toto z toho dovodu ze si v perinke trela nozku o nožku lebo som ju obtocila iba plienkou...davala som na to oftalmoframykoin 🙂 a zmizlo. Skusila by som asi najprv zavolat pediatrovi aby predpisal nejaku atb mast a ked nebude miznut tak ukazat.