Zapálené hnisavé uško po náušnici

dominikarubko
15. apr 2020

Ahojte mamičky, prosím Vás máte niektorá skúsenosť s tým, že keď ste menili dieťatku dočasne nausnicky za trvale cca po 6 týždňoch od precitnutia ste zistili že pod uzatváraním náušnice keď ste ju dali dole bola hnisava červená Hrčka? Neviem ako je to možné ale pod tým zatváranín to nebolo vidieť prvé týždeň som to podstivo natierala liehom nebol problém evidentne sa to spravilo asi neskôr ani netuším ako dlho to tam dcérka yma:( včera sme dali tu básnici dole aby sme jej to liehom vyčistili samozrejme dnes už je dierka takmer zrastená čo je teda už nepodstatne ide mi hlavne o to aby sa jej to vyliečili dnes to už má take fialove akoby ešte s krvnou podliatinou som znepokojená... viete mi niekto poradit kto mal podobnú skúsenosť? Samozrejme písala som aj pediatrička... posielam foto

lenuliatko84
15. apr 2020

A ma zlate nausnicky?lebo napriklad mne sa toto robilo ked som si dala strueborne alebo bizuterriu.vytri jej to repikom a len zlato nech nosi

dominikarubko
autor
15. apr 2020

@lenuliatko84 ahoj mame chirurgickú oceľ tie povodne ktoré nám nastrelili , ďakujem za odpoved

katkazuz
15. apr 2020

Ahoj, u mojej dcérky to bolo rovnaké, po štyroch týždňoch som si všimla, a to som naozaj kontrolovala každý deň a hýbala s ňou ako sa odporúča, hnis. Náušnicu som vybrala, hnis vyčistila s natrela Framykoinom. Za dva dni sa to zahojilo, ale keď som chcela vrátiť náušnicou nazad, už nešlo. Bola chyba vybrať náušnicu, mala som to preliecit aj s ňou.
Teraz Ti už tiež ostáva preliecit a počkať kým sa celkom dierka zahojí s potom dať znovu nastreliť.
Všetko dobre prajem!

gabulienka623
15. apr 2020

Stačí čistiť liehom a natierať framykoinom, za pár dní sa zahojí

dominikarubko
autor
16. apr 2020

@katkazuz ďakujem pekne.

dominikarubko
autor
16. apr 2020

@gabulienka623 ďakujem za radu

majkaocka
3. aug 2021

@gabulienka623 tiež mame takú hrčku teraz a ta hrčka sama splatné?

majkaocka
3. aug 2021

@majkaocka spľasne?