Zápalena dierka v uchu, čo mi na to odporúčate?

hsksbns
5. dec 2019

Ahojte, mam 16 rokov a cca pred 6 týždňami som si dala prepichnut druhú dierku a vymenila som si náušnicu po 6 týždňoch čo som mohla a v utorok ma začalo bolieť to ucho a opuchlo mi trochu . Čo mi na to odporúčate? Dala som si alpu a framikoin no a už prešlo 2 dni a stále to je rovnaké,. Náušnicu som si vybrala a naspäť keď si ju dám začne ma to bolieť, náušnica je z pravého striebra.

usla35
5. dec 2019

@hsksbns umyvaj si to kazdy den alpou. Normalne si daj na palicku do ucha alebo na vatu a rano aj vecer si to umyvaj aj nausnicu, ktoru si budes davat do ucha si tym umyvaj kazdy den. Bude to stipat ale pomoze to

shee11
5. dec 2019

Ja som si davala nastrelovat a ucho opuchlo,bolo cervene,bolelo. Odporucali mi natierat framykoinom aspon 5 dni a nausky nevyberat. A tak aj bolo. Po cca 5 dnoch to ustupilo. Ale dovtedy som to mala stale červené,teple,bolestive.

paulinkaa2
5. dec 2019

@hsksbns hlavne ju nevyberaj. Nechaj ju tam stále
Ja som dezinfikovala liehom pod nausnicou a tocila snou. Keď si to budeš vyberat dierka sa ti nezahoji.

hsksbns
autor
5. dec 2019

Ďakujem, lebo vždy to bolí priam stipe keď si to dávam tu náušnicu do ucha ako by som to mala 2 dni len

hsksbns
autor
5. dec 2019

Takto to vyzerá

eriksonka1234
5. dec 2019

@hsksbns dcérke pomohlo jedine vybrať náušničky na noc vložiť do liehu, dali sme náušničky z chirurgickej ocele a natierali Atb masťou bactroban. Jedine to pomohlo, striedornu ani zlatú nevedela prijať, pritom v druhom uchu mala zlatú.

joja101
5. dec 2019

Treba to stale dezinfikovat, cistit to. Bude to boliet ale najlepsie by bolo prave aj tu nausnicu cistit. Ale len vybrat, vycistit a hned dat spat. Aby nezacala dierka zrastat

hsksbns
autor
5. dec 2019

Už to robím od rána a zlepšuje sa to pomaly , cítim , že menej to bolí a je to lepšie

missgabriela
4. feb 2021

Ahojte.Čo teda poradíte mne?Už dlhšie mám zapálenu(myslím si) dierku v uchu.Ani ma neboli,len to mám opuchnuté a stale si vytláčam,no ide len krv a vodička akoby.No stále je to rovnaké a neodpuchuje.Už som zúfalaaa 🤷‍♀️😣