Ahojte sme po zapale priedusiek pusteny z nemocnice a zacalo to tuto noc, uz vcera chytal usko ale noc bola revy, vresky az kym mi to nedoplo, po nurofene zaspinkal.
Dnes uz aj teplota 38, ide hore. Niekedy vraj prepichuju, bo sa to z dutin prenesie na usko. Pri tomto sa uz ale nehospitalizuje?
Ake su Vase skusenosti.
Pohotovost, u nas nikdy neprepichovali. Rev na celu bytovku, dali len kvapky a ATB lieky.
@maris5 mojim deťom prepichovali raz (40-tky teploty, veľa tekutiny v usiach) a ďalších 10x nie 😅 So zápalmi stredného ucha sme si veru užili....
@andreakotesova verim, ze ano ved nas len predvcerom prepustili domov 😔
@andreakotesova kokso a z coho sa to tvori? co som urobila zle?
Okamžite pohotovosť. Proste sopel stiekol tak nemal
Opuchnuta eustachova trubica.
@andreakotesova tak tak, uz 3h cakania na detskom a teraz neviem kolko o5 na ORL 😔 su tu aj dospelí tak uvidime 🙈
V takých prípadoch rovno ORL pohotovosť.
@andreakotesova nam ani raz neprepichovali, ale nespravna liecba resp. neuplna liecba, poskodila synovi sluch o par %.
@maris5 aj dcéra skoro ohluchla, žiaľ. Po vybere mandlí a následnej dlhej liečbe začala znova počuť.
@janinah u nas sa musi najskor detska ale dostali sme dvoje ATB
@maris5 ty kokso, to mi je luto, to je hrozne
@andreakotesova esteze tak ❤️ clovek aby aj lekarov kontroloval 🤦♀️
Chod s nim na pohotovosť, nech predpisu lieky. Mojim deťom na pohotovosti prepichovali bubienky (potom nastala u nich ulava), no hospitalizovaní neboli. Ale to nemusí byť tvoj prípad a odídete len s antibiotickymi kvapkami.