Dobré ráno.
V nedeľu minulý týždeň mal syn 40 teplotu, v pondelok som bola s nim u dr, ze mal horúčku a stazuje sa na uško. Nič, nurofen Paralen, pri 40 teplote diazepan.. sice povedal ze ak náhodou sa to zopakuje tak rano na krv. Lenze noc bola fajn, do rana všetko v poriadku, a az okolo 3 poobede znova teplota 39 tak som bola na pohotoovsti ani tam mu usko nepozrela, zas nurofen paralen...
Tak som este isla na pohotoovst priamo na orl, doktor povedal ze to ma az do vnutra vyklenute cize mu to musel napichnut ale dal mu lokálnu anestezu cize nič ho nebolelo, predpisal atb .. v piatok sme boli na kontrole ze to vyzera lepsie ale ma aj naruzovele druhé uško tak nam predpisala otobacid. Dnes v noci zas 40 horúčky ... Som zufala cocs nim je ... 😭🙏🙏 Co by ste mi poradili? Teraz sa hra smeje sa ako keby nič... Na pohotoovsti som volala a povedal že má nejakú baktériu isto a telo sa bráni... Este sa mu aj pod pazuchu spravila hrcka a vyrážka na ušku ... O 10 mame tu pohotovosť, tak pôjdeme ale malsi ste nieco podobné? Vdaka.
mojho syna doktorka nas rovno poslala na ORL vysetrenie a hned dostal atb kvapky a to len sa zobudil v to ráno a hovoril mi o ušku ze ho boli .Hned som s nim letela k dr., lebo som vedela ze to nebude dobre..3 dni mal horucky aj napriek tomu ze sa mu hned nasadili atb..
Cudný pristup lekarov aj na pohotovosti, tu nas hned posielaju na orl vysetrenie.Tak dalsi krat uz budes vediet, deti su na usi nachylne.
Z môjho pohľadu neskoro dostal ATB,ale to zvládnete hoc s dlhším a ťažším priebehom.v pondelok kontaktovať pediatra kvôli hrcke a ci netreba odbery.mozno ďalšie ATB.pre ostatných citajucich..pri bolesti ucha u detí rovno orl pohotovosť.