Maly si dnes casto suchal ocka a mal zacervenane jemne podrazrdene bielka. Pocas dna sa mu tvorili zaschnute karpinky v kutiku oka. Pustil sa mu tiez vodnaty sopel. Postaci mi na preliecenie o.framykoin mast natierat napr 5-7 dni, ked ju mam doma? Ci treba aj uniflox ist pytat na pohotovost? Ci staci ocuflash v kombinacii s o.fram?
Dost si tie oci sucha, zvysila som frekvenciu umyvania ruk u neho aj u mna.
U nas mava syn kazdy rok aspon raz zapal spojiviek a Opthalmo-Framykoin mast nezabera. Vzdy pomozu len antibiotika do oka, Uniflox alebo Tobrex.
Ale ten o.framykoin aj tak môže byť otvorený len niekoľko dní a potom sa už nemá dávať.. Máš ho čerstvo otvoreníy? Vyskúšaj ocuflash zatiaľ ak mu nevyteka hnis z očí, na pohotovosť netreba chodiť...syn keď mal zapálené oči tak mu za pol dna začal taky hnis vytekat, ze sme museli každych par minút utierat, . Vtedy sme išli na pohotovost
@13uzivatelka11 u nas to malo taky priebeh, ze v priebehu dna trocha karpiny, dala som parkrat occuflash, ale uplne zbytocne - na druhy den rano nedokazal otvorit oci a uz sme zhanali ATB. nastastie to bolo vo stvrtok, tak dr este ordinovala.
@deedol my sme išli večer na pohotovosť a už sa mu to dosť tvorilo, večer sme síce už dali uniflox ale tak jasne ze hneď jedna dávka nezaberie, tak ráno sme tiež museli oči umývať a odliepat. Aj v noci sa chudiatko zobudil asi 2x so zalepenymi očami a s plačom ze nevidí. Ale počas druhého dňa už našťastie zabral dobre uniflox 😊
@13uzivatelka11 aj u nas uz dnes bolo lepsie, nastastie 🙂
Aha ok. No veru ten framykoin co mam ma uz nejaky aspon rok 😀 tak to si pojdem na pohotovost s malym po uniflox. Nech mu to mozem hned rano zacat kvapkat. A odkial ste, ze to deti tiez maju? My z okolia PK
ak mas Ophthalmo-Framykoin, ktory nie je stary, mal by stacit aj ten, aj ked su tam ine ucinne latky. (momentalne sa trapime s tym istym - ja aj syn, nase dr. nam obom predpisali uniflox. OF ma vraj dlhodoby vypadok, tak len otazka pomimo - kde ste ho zohnali?)