Zápal predkožky u 7-mesačného bábätka

thyna29
2. okt 2020

Dobrý deň.

Nájde sa tu niekto kto už bojoval u svojho bábätka so zápalom predkozky.?

Lekárka to zhodnotila len telefonicky podľa môjho opisu daného problému a máme dávať harmancek a framykoin.

Stále plače ak chce pišať. Niekedy to zvládne sám a niekedy musím pomôcť keďže pipík má ako balón čo tlačí ale nevie cikať. A niekedy počas dňa sa vycika bez problemov. Dúfam že to ustupi pretože sa chcem vyhnúť urológii:(

Ďakujem za každý typ alebo radu🙂

althejka
2. okt 2020

Pokial sa vyhnete detskej urologii, predlzite zbytocne cas preliecenia. Na urologii by urobili efektivne preplach predkozkoveho vaku. Co je sposob,akym sa pricina zapalu , necistoty a vnutro predkozky vycistia. Aj s repikom viete pomoct,ale ak uz sa bavime o efektivnosti,museli by ste vyplach robit s nim, cize do striekacky a vyplachnut cez dierku vnutro. Framykoin je fajn, musite ho ale dostat skor k vnutru, zapal prebieha vo vnutri .

thyna29
autor
2. okt 2020

@althejka ďakujem za odpoveď🙂 no vyzerá to tak že budúci týždeň tam pôjdeme. Mňa strašia že keď tam pôjdeme mu budú rezať či trhať niečo:(
A preplach sa dá vydržať?ako no či je to veľmi bolestive

althejka
2. okt 2020

nieee, pri zapale sa nic nemoze ani tahat ani trhat. on je este malicky, do jedneho roka sa predkozka iba jemne umyva a trenuje . zatial doma pokracujte v repiku a framykoine.ale akonahle su tazkosti s mocenim, kludne aj pohotovost. mozno to aj same skludni a prejde. ale pokial by sa to vratilo, potom urcite detsky urolog. skontroluje v akom stave je predkozka.

thyna29
autor
2. okt 2020

@althejka noo nevedel pisat bez pomoci a teraz už vie aj sám ale aj mu musím počas dňa pomôcť. A ja neviem no je to moje prvé bábätko a ja neviem keď na to pozriem či to je ok alebo zle veľmi. Lekárka dnes povedala že čakala horšie.uvidim do pondelka a keď tak detské uro.ste z Košíc?