Dobrý deň.
Nájde sa tu niekto kto už bojoval u svojho bábätka so zápalom predkozky.?
Lekárka to zhodnotila len telefonicky podľa môjho opisu daného problému a máme dávať harmancek a framykoin.
Stále plače ak chce pišať. Niekedy to zvládne sám a niekedy musím pomôcť keďže pipík má ako balón čo tlačí ale nevie cikať. A niekedy počas dňa sa vycika bez problemov. Dúfam že to ustupi pretože sa chcem vyhnúť urológii:(
Ďakujem za každý typ alebo radu🙂
nieee, pri zapale sa nic nemoze ani tahat ani trhat. on je este malicky, do jedneho roka sa predkozka iba jemne umyva a trenuje . zatial doma pokracujte v repiku a framykoine.ale akonahle su tazkosti s mocenim, kludne aj pohotovost. mozno to aj same skludni a prejde. ale pokial by sa to vratilo, potom urcite detsky urolog. skontroluje v akom stave je predkozka.
@althejka noo nevedel pisat bez pomoci a teraz už vie aj sám ale aj mu musím počas dňa pomôcť. A ja neviem no je to moje prvé bábätko a ja neviem keď na to pozriem či to je ok alebo zle veľmi. Lekárka dnes povedala že čakala horšie.uvidim do pondelka a keď tak detské uro.ste z Košíc?
Pokial sa vyhnete detskej urologii, predlzite zbytocne cas preliecenia. Na urologii by urobili efektivne preplach predkozkoveho vaku. Co je sposob,akym sa pricina zapalu , necistoty a vnutro predkozky vycistia. Aj s repikom viete pomoct,ale ak uz sa bavime o efektivnosti,museli by ste vyplach robit s nim, cize do striekacky a vyplachnut cez dierku vnutro. Framykoin je fajn, musite ho ale dostat skor k vnutru, zapal prebieha vo vnutri .