Mamičky malo vase dietatko zapal oka? ako postupovali lekari pri jeho liecbe?
Moj to mal prednedavnom, dostal atb kvapky
@janinah no mne a detom uz parkrat oftalmoseptonex pomohol ak islo o zapal zacinajuci a moze byt aj virusovy nie len bakterialny a nepise ci spojovka len vseobecne oko a to moze byt siroky pojem, ja to pravidlo dva tri dni celkom uspesne uplatnujem. Ale samozrejme nevidime stav oka😉
Náš mal viackrát, určite na očné...na deň kvapky, na noc masť.
nam dala detska kedysi atb kvapky aj masticku, ale tiez s tym, ze ak sa nezlepsi, tak mame ist na ocne. ale pomohlo vtedy
my sme boli na ocnom...furt vravela ocna ze zapal oka.ale potom druha precitala spravu a ze to je zapal spojiviek...dala atb kvapky a oftalmoframykoin...len to je strasny boj.on si to nechce dat kvapkat.potom place a bojim sa.ze idu vonku tie kvapky...ma aj hnis.kazala aj riedenym betadinom cisti...ma to asi z natchy.tam mu dali pamycon a trifed zeleny...len to oko keby sme zaliecili.vraj to je asi bakterialne ked je tam hnis
@monikaduskova náš tiež bojoval ale tak musel si nechať niet inej cesty, najhoršie keď masť do oka bolo treba dať, ale po pár kvapkaniach a večeroch keď dostal masť si zvykol a šlo to. Ak tam má hnis určite to treba liečiť a aby to od neho aj doma niekto iný nedostal. Ale verím že je to boj.
@briseovna01 no prenieslo sa mu to do druheho oka ide ma porazit.to prve oko uz ma celkom v pohode .bez hnisu a opuchu.teraz to ma na druhej strane asi si to preniesol 😥
@monikaduskova ano je to bakterialne a o to viac ze sa to prenieslo aj na druhe oko. Ale nie je to ziadna tragedia. Zapal spojiviek je bezne ochorenie u deti. Najhorsie je kvapkat tie kvapky ale treba to zvladnut
@sapetka ja som taka ustráchana matka tak ja sa bojim vsetkeho...ma tam dakeho hemofila a na ne vraj su dobre tie lokalne atb.tak dufam ze to bude len lepsie a lepsie...ale ten boj s malym to je hruza
@monikaduskova to sa ľahko prenesie aj do druhého očka a zvlášť dieťaťu ťažko vysvetliť aby si nesuchal. Nám očná rovno povedala nech kvapkame do oboch. Aj keď druhé bolo bez hnisu.
@briseovna01 už je dobre našťastie.ale este kazala dr kvapkat atb do zajtra...inak tie kvapky atb nam rychlo zabrali.
@monikaduskova oftalmoseptonex mast. Ak sa nezlepsi za dva tri dni smer lekar