Zápal obličkovej panvičky verzus kúpanie v bazéniku

monikakireth
20. jún 2013

Ahojte mala prekonala zapal oblickovej panvicky ked mala pol roka.Chvala bohu bez nasledkov, Doktroka zakazala kupanie v bazenikoch,aqua parkoch, v mori ..no vsade. Ake mate vy skusenosti, dovolili ste dietatu potom kupkat v bazeniku,

xlucia
20. jún 2013

@monikakireth u dievcat je to zakazane aj na rok po prekonani tejto diagnozy. rozhodne by som neriskovala, dievcatam sa to zvykne potom vratit velmi rychlo, kedze maju kratku mocovu ruru.
kolko ma tvoja?

jasminet
20. jún 2013

@monikakireth nasa mala 2x zapal obliciek. zakaz kupania v bazenoch, aj v bazenoch s morskou vodou. ked bazen, tak maximalne vlastny, vzdy cerstva voda (nie studena), uz po hodine sa voda v tychto teplach kazi, takze vymienat vymienat vymienat. hned do sucheho prezliect. ale ja uz jej ani vlastny nedovolim, radsej more, na dvore jej natiahnem hadicu a moze sa striekat... od zapalov ani doma nekupeme vo vani, iba sprchujeme.

monikakireth
autor
20. jún 2013

Mala ma rok a 4 mesiace.Nam tiez doktorka zakazala kupanie..ale mne to pride ze ked mozem ju kupat vo vani tak moze sa namocit v bazeniku..Potom aby nebola nachylna na vsetko ked ju potom zrazu supneme do vody.

pedroma
21. jún 2013

@monikakireth ako sa vam prejavil ten zapal?

my sme sledovani na nefro pre dilataciu I.stupna, a tiez mame zakazany bazen, aj baby plavanie.

monikakireth
autor
21. jún 2013

Mala nema ziadne nasledky na oblicke, ale aj my sme sledovany kazdeho pol roka...len teraz si neviem predstavit ako mi tu moc da ked uz neobsedi ani pri vymienami plienky
Mala to dostala v nemocnici ked sme boli na infekcnom kvoli hnackam a tam nam na druhy den povedali ze z toho dostala ten zapal a nasadili antibiotika.