Ahojky maminky.Moja 5rocna dcerka je uz vyse tyzdna doma,najprv to bol kasel teploty a od dnes raba sa stazuje na bolest pri cikani a ze ju cikulka boli aj ked sa jej chyti.Obzerala som ju,ma to cele zapalene,tak mala sedacie kupele v Kamilke. Robila som jej vecer test v moci a mala Leukocyty hned na 2++ ,ziadna krv ani nic ine sa mi nezdalo z limite inej farby.Cikat nechodi casto ani som necitila ziaden zapach.
Volala som na pohotovost ,tak ze ma mat tie kupele a Nurofen a rano ist k lekarke.
Jedna sa o zapal mocovych ciest?Este nikdy nemala ani ja a ani mladsia dcerka,tak ani neviem,ako to poznat..
@miirkka1 neuzivala antibiotika? Aj mykoza by to teoreticky mohla byt.
@simsalabim nie neuzivala,mala minuly tyzden 1,5dna teplotu,zvysok kasel.
@ivaa_ mozem vediet,co vtedy zistia pri vysetreni mocu?Nieco zvysene aj ine okrem leukocytov? Nemyslela som,ze jej nejde krv,ale ze nebola zachytena tym paperikom.Chudinka o 2 dni maju karneval,tak sa tesila,uz sa aj vyliecila,myslela som,zeby mohla ist v stredu do skolky a dnes od rana toto....
Ahoj, js tiež keď mám zápal nesmrdí moč ani mi nejde krv :/ myslím že bude mať zápal , hlavne ked ju bolí pri cikaní . Doktorka dá antibiotiká