Ahojte, chcem sa opýtať, či by sa dalo nejak predísť tomu, aby dieťa dostalo zápal močových ciest. Moja malá ho pred tromi mesiacmi prekonala a sadlo jej to až na obličky, tak bol z toho zápal obličiek. cystografia negatívna, vyliečená bola úplne ku koncu biseptolom.
Momentálne má od rána zas zvýšenú teplotu, okolo 38,5 rektálne a zdá sa mi ako by zas plakala pri cikaní. A spoň mám taký pocit. ☹
Existuje niečo, čím by som mohla zabrániť tomu, aby to zas prekonala, nejaké vitamíny, alebo nejaké občasné kúpele, alebo niečo také podobné?
V pondelok pôjdem s ňou k lekárovi s močom a na krv, hádam sa jej to znova nevracia. ☹
Podobnú tému som tu nenašla
Ďakujem pekne, ak sa niekto nájde a poradí mi. 🙂 zuby to nie sú, má štyri zuby a ani raz nemala pri nich teplotu.
Tie od SWISU su tablety tak to by neprehltla, ale myslím, že UROVAL sirup môžu deti od 6 mesiacov a ten je tiež z brusnic!
Ahoj, my sme prekonali zápal ked mala malá 1,2m , teraz má 5 rokov a našťastie nemala opakovaný, ale skús naozaj tie brusnice, a veľa piť. vela zdravia
@lucadra Ahoj! Neviem koľko má tvoja malá rokov, ale svojej 5 ročnej pomohli lieky na voľný predaj od SWIS MAX BRUSNICE a samozrejme urologický čaj. Možno má tvoja malá v moči nejakého bacila tak aj preto sa jej to môže opakovať!