dobry den dnes som bola s dcerkou 6 rokov u doktorky brali nam moc a bol pozitivny CRP mala 75 pani doktorka nas chcela poslat do nemocnice mame zapal mocovych ciest , ale este dala poslat vzorku moca na pody dala nam ATB mala mala v noci a rano horucku , ale od vtedi uz nema teplotku naposledy rano len nepapa a stale je unavena spinka . Mali ste niekto takuto skusenost strasne sa bojime nemocnice
@marcelatje dufam ze nepojdeme dufam ze ATB pomozu
@lucka8791 tiez dufam ale ak nie nemocnica nie je strasiak
mala ma pniku s nemocnice nenormalnu
@lucka8791 ak sa tomu nebude dat vyhnut vysvetluj. Preco ma paniku? Bola tam niekedy?
bol tam moj maly synovec videla to tam inekcie a tak boji sa aj lekarov
@lucka8791 najhorsie je zavedenie kanyly vsetky lieky idu potom tade. Ak je ti jedina moznost nebudete mat na vyber. Ty musis byt silna aby sa dcera nebala. Ak sa bojis ty ze sa bude bat ona to citi.
viem ale ta hodnota CRP sa mi nezda az taka vysoka na nemocnicu
@lucka8791 ale CRP nie je jediny a najdolezitejsi ukazovatel pri rozhodovani o tom ci hospitalizacia ano alebo nie. Infekcie mocovych ciest su zakerne, lebo mozu prejst az na ladviny. Ja by som radsej volila intenzivnu liecbu v nemocnici ako riskovat, ze sa z toho vyvinie chronicky bezpriznakovy zapal mocovych ciest, dokonca aj ladvin, ktory ich moze trvale poskodit.
ano viem dufam ze nam ATB zaberu
@lucka8791 pokial ti ciká,veľa pije,nema bolesti,teploty nie sú horúckovité,tak zvladnete doma na ATB,kúp jej Uroval forte sirup je fantastický,s obsahom brusníc,mne ho odporučil kamarát urolog,ked mala krpatá uroinfekt a fakt je super.Hlavne nech má veľký obrat tekutín,nech to vsetko vyciká.
teplotu zatial od vcera vecer sme nemali pit pije a cika po troskach bolesti nema
A ako, prosím súvisí ten C-reaktívny proteín /alebo čo to je za hodnota/ so zápalom močových ciest? Tiež mi vyšiel z výsledku krvi pozitívny ale lekár povedal, že výsledky sú v poriadku, tak ma to teda zaujalo.
@cartridge Crpečko svedčí o bakteriálnom prebiehajusom zápale,hoci zvykne bývať zvýšené aj pri virózach.No nie vždy je potrebné nasadiť Atb.zaleží na hodnote,pokial je mierne zvýšené a nieje sprevadzane vysokými teplotami,tak telo si to kaze s bakteriou poradiť aj sama pomocou imunity.zaleži od organizmu
@lucka8791 pri tomto zapale moze teplota stupat, klesat a potom zasa stupat. Nemocnice sa nemas preco bat u malych deti he najucinnejsia intravenozna liecba.