Zápach z úst u štvorročného chlapčeka

tinushka13
19. nov 2013

Kočky z čoho môže byť zápach z úst u 4 ročného chlapčeka?povedala by som dosť často ☹

masinka
19. nov 2013

@tinushka13 toto mala aj dcera - boli sme u zubara, na ORL, niekde nic..... potom sme zistili, ze jej pachne z pusy ked malo pije. odkedy viac dbame na jej pitny rezim, tak s tym problem nema 😀.

alusha
19. nov 2013

@tinushka13 mohla by to byt nosna mandla zvacsena, nasmu ako ju vybrali, problem sa stratil...

sissy27
19. nov 2013

@tinushka13 ťažko povedať - pokazené zuby, zlá ústna hygiena, zlá strava, zlý pitný režim, baktérie v žalúdku, cukrovka... príčin môže byť veľa...

lenja123
19. nov 2013

@tinushka13 a nemá reflux?

tinushka13
autor
19. nov 2013

@lenja123 nemá 😒

lubikan
19. nov 2013

@masinka pach z ust vie byt aj pri redukcnych dietach...ale to je o inom....a ano,aj zly pitny rezim smrdi 🙂

adeala
19. nov 2013

@tinushka13 keď som raz bola v nemocnici, tak tam ležala mamina so synom, tiež mali tento problém, išli Dr. a zistili cukrovku.. ale teda príčin môže byť plno, spýtaj sa Dr. 😉

tinushka13
autor
19. nov 2013

@adeala aké môžu byť prejavy cukrovky u takého dieťaťa?

adeala
19. nov 2013

@tinushka13 no najčastejšie to býva ten zápach.. potom veľa dieťa pije, ciká, veľa je, často tie detičky chudnú.. ale ten chlapec mal napr. len ten zápach, ideálne navštív lekára, len pre istotu

trogir
19. nov 2013

@tinushka13 , moja malicka mala tiez zapach z pusinky, 4 rocna. Zistili nam helicobaktera, uzivali sme dlhodobejsie probiotika a okamzite zaberali. Tak vyskusaj, probiotika nic nepokazia.....ja som davala BioGaia kvapky, rano 5 a vecer 5. Nemysli hned na najhorsie. 🙂

tinushka13
autor
19. nov 2013

@trogir to je kamaratkin syn. Tak zistujem vsetky mozne priciny a priznaky nech jej poviem ked pride zo sluzobkh.dakujem.

trogir
19. nov 2013

@tinushka13 drzim palce

matozazzo
19. nov 2013

U nasej dcerky bol zapach ako aceton,ked malo pila alebo ked pila vela dzusov...

lucikan
19. nov 2013

ja mam u mojho starsieho syna odsledovane ze mu pachne z pusinky po zjedeni chleba a inych veciach z muky (a u seba tiez)

lillie79
20. nov 2013

kocky dakujem tiez za tipy 🙂 u mojho synceka to je hlavne rano ked vstane. Je pravda, ze po menej pije a skusim aj tu BioGaia. My mame nosnu mandlu vonku, ale teraz neviem posudit ci mu pachlo aj pred tym :/

mamazem
27. nov 2013

Ja by som tipla problémy s trávením, napríklad ten spomínaný helikobakter, alebo aj iné baktérie v ústach a žalúdku. Na to je veľmi dobrá chioská masticha - živica, ktorá sa žuje (antimykotická, antibakteriálna, pôsobí v ústach aj v žalúdku) a pravdaže probiotiká.

lenkato7
8. sep 2021