neviete niekto coho priznakom by mohol byt zapach u dietata z pusinky? maly ma 21 mesiacov a teraz druhy den mu smrdka z pusy .... nie je to acetonovy smrad, neviem ho identifikovat poriadne .... ziadne ine prejavy niecoho neobvykleho nema ... len druhu noc spi nekludne ked sa nad tym zamyslim
@pipinka3027 ma cca 10 zubov ... ale doteraz to nemal .... to by len tak z nicoho nic?
@tajomna21 no moze byt,alebo co papa a zaludocek mu to nestravy nieco tazke,sice ja deti este nemam,ale si to myslim,ze by to mohlo byt,ine ma nenapada 😒
@pipinka3027 no uvidim, ako bude zajtra ... lebo ani stravu sme nezmenili, tak to sa mi nezda moc ....
@tajomna21 no tak este ho posleduj a ked bude to este mat,tak chod radsej k lekarke,nech sa na to pozrie,aby ho potom nebolelo brusko,ona ti pomoze urcite,ale neboj sa,vsetko to prejde 🙂 mozno to len taka chvilka 🙂 ok?
môžu byť zúbky
@tajomna21 skor zacinajuca angina ☹
ja si tiez myslim ze to moze byt tou anginou 😒
pozri mu do hrdielka ak sa ti da, moze ho mat zapalene, vtedy aj mojej dcere zapacha z pusy
to bude angina,nadcha
mojej dcerke tak priserne smrdelo ked mala slintavku. Zacalo to najprv cervenymi, zdurenymi dasnami, potom takym povlakom na zuboch a napokon jej cele usta sa vysypali bolavymi aftami.
@tajomna21 Mam rovnako staru dcerku a pred dvoma tyzdnami som riesila to iste. Tiez neviem ten zapach popisat. Na nete som nasla: afty, pokazene zubky, angina, malo pije, od hladu, zaludok. Malej to po 2-3 dnoch nastastie preslo same a ja som zistila, ze to bolo z hrozna. Den pred tym ako jej zacalo pachnut, zjedla vela bieleho hrozna a asi jej dlho travilo (akoby jej v zaludku kvasilo). Vela stastia, nech to ani u vas nie je nic vazne.
diky vsetkym .... budem pozorovat .... snad choroa nepride ziadna
@tajomna21 u dospelych to zvykne,ked maju problem so zaludkom alebo zo zubkov,maly uz ma zubky?