Zápach z uška

martinaba29
11. jan 2021

Ahojte. Ma prosim niekto skusenost? Maly ma skoro 4 mesiace a uz vyse mesiaca citime z uska zapach. Pytala som sa na to pediatricky, pozrela mu don, vraj nic zapalene nevidi, maly neplace, dobre papa aj spinka. Odporucila skusit Burowe kvapky. Kvapky davame, na 2 dni zapach zmizne ale hned sa presunie na druhe usko a takto je stale dookola. Neviem ci je to problem ale zapach je dost neprijemny uz ked sa len k usku priblizim a rada by som sa toho zbavila. Dakujem

mirkava
11. jan 2021

@martinaba29 asi by som chcela ist co najskor na usne

anjelicek26
11. jan 2021

Treba ist na usne, pediater prd vidi, co sa v uchu deje, hlavne do babatkovske nema take jemne nastroje vobec. Syn bol hluchy a pediatricka furt, ze je vsetko v poriadku, sli sme na vlastnu ziadost, do tyzdna ho operovali. Tazke srdce mam na toto, usny este volal pediatricke, nech necha taketo veci na odbornikov do buducna.

nikpa
11. jan 2021

@martinaba29 smer ušné a neodkladat to

anjelok
11. jan 2021

Dcera to mala, aj ked teda ako 10 rocna, nic ju nebolelo, ale ja som citila zapach. Sli sme k orl, mala zapal vonkajsieho zvukovodu, dostala kvapky a preslo to. Urcite ist k orl.

martinaba29
autor
11. jan 2021

dakujem, hned objednavam

zuz1177
7. okt 2024

@martinaba29 mozem sa opytat ako ste vtedy dopadli? Mam doma 4,5 mesacne babatko a dnes po kupani som zacitila zapach z uska.