Ahojte, mam 3 ročnú dcéru a stále jej zapácha pipina. Neviem už co s tým urobiť a ci to môže byť nejaký problém. Nosí ešte plienky. A nie nevadí mi to že ich ešte nosí .Aj hodinu po okupkani otvorím plienočku a už zapácha. Plienky mame pampers nemáte niektorá skúsenosť?
@nina5758 https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/zapach-u-1-5-rocnej/ TROLL. zmenila si vek a plienky, ináč všetko okopírovanie od slova do slova
@bebebi možno to píše starý chlap a pri slove pipina slintááá. 🙄
Ale ozaj je to divné. Ten istý text. Nejaký úchyl.
@beata_k preco utocis na niekoho len za to ze poukazal na jednu falosnu diskusiu? 🤷♀️
@vanilkovazmrzka
@marca12
@0silvia0 Ked niekto bude dohladavat takymto sposobom informacie o vas tak budete inak pisat. Zatial sa vas to netyka, ale zajtra mozete byt lustrovane na nete vy....
@beata_k a naco ta paranoja? Podobne diskusie su ti zobrazene automaticky, stokrat sa mi stalo ze som omylom klikla na podobnu diskusiu ani som si to nevsimla, a nechapala som preco zrazu vidim komentare niekolko rokov stare. Takze ake dohladavanie? Obycajne jedno kliknutie 🤦🏻♀️ velmi prehnane robit z toho cokolvek ine
@vanilkovazmrzka Omyl kliknut a cielene dohlavat informacie o ludoch je dost podstatny rozdiel. Pozri mne jedno. Napisala som, ze ma desia. Nic viac, nic menej.
@beata_k mňa viac desia potenciálni úchylovia s falošnými diskusiami
@anjelicek26 poradila jediné normálne riešenie aj keby to nebol troll
Tak smer pediater a potom detsky gynekolog... tuto ti bohuzial bez steru nepomozeme, moze to byt hocico...