Ahojte dievčatá, chcem sa zatiaľ takto poradiť, skôr než pôjdeme ku kožnej.. všimla som si uz dlhsie, ze malý (11 rokov) cudne zapacha.. najskor som si myslela, ze je to materialom oblecenia, no ci to je bavlna alebo iny tak vzdy to je rovnake.. najviac ho citit na chrbate, krku, bruchu a rukach a vzdy tak rano po prebudeni, no zacina to uz aj cez den.. je to taky nespecificky zapach, ktory neviem k nicomu prirovnat.. ma aj dost suchu pokozku, vzdy sa mu vytvoria take ako lisaje na kozi..pravidelne sa sprchuje, menim oblecenie aj pyzamo..hygiena nie je zanedbana..stretli ste sa niekto s niecim takym? Viete mi poradit od coho by to mohlo byt? Co skusit? Alebo ist rovno ku koznej? Dakujem
jasné, že hej, každý jeden pubertiach začína zapáchať, neidentifikovatelný zápach a hlavne menej kureniec
Skus ten zapach k niecomu prirovnat...a smrdi len tebe alebo aj manzelovi? Citi to aj syn?
@danielahamar aj som si to myslela ci to nebude tym.. no co som sa pytala kamaratok tak hovorili ze nebadali na svojich detoch.. da sa to nejako zmiernit?
@zuzpap lišaje sú aj príznakom puberty, takže další mylný príznak, kt. nevieš špecifikovsť , ja som za pubertu, kedže mám doma dvoch, ani deo nepomáhalo
@danielahamar dufam ze je to pubertou.. lebo spravanie take uz ma...
@teegreen v 12-13 sa očkuje, aj môj má ísť
@teegreen nato som aj zabudla
buď puberta alebo nejaký nábeh choroby...je dosť ľudí čo doslova smrdia a nemôžu zato väčšinou to ani sami necítia lebo majú takú či onakú chorobu
a zapach mu ide z miest, kde su lisaje, alebo to s tym nesuvisi? mna este napadla mykoza na kozi, ta moze zapachat..
Skus odsledovat ci to nema po nejakom jedle...
Ja by som asi tiez isla koznej a pytala sa k alergologicke