Zápach u 11 ročného chlapca

lussyka
4. nov 2018

Ahojte dievčatá, chcem sa zatiaľ takto poradiť, skôr než pôjdeme ku kožnej.. všimla som si uz dlhsie, ze malý (11 rokov) cudne zapacha.. najskor som si myslela, ze je to materialom oblecenia, no ci to je bavlna alebo iny tak vzdy to je rovnake.. najviac ho citit na chrbate, krku, bruchu a rukach a vzdy tak rano po prebudeni, no zacina to uz aj cez den.. je to taky nespecificky zapach, ktory neviem k nicomu prirovnat.. ma aj dost suchu pokozku, vzdy sa mu vytvoria take ako lisaje na kozi..pravidelne sa sprchuje, menim oblecenie aj pyzamo..hygiena nie je zanedbana..stretli ste sa niekto s niecim takym? Viete mi poradit od coho by to mohlo byt? Co skusit? Alebo ist rovno ku koznej? Dakujem

mata1001
4. nov 2018

Skus odsledovat ci to nema po nejakom jedle...
Ja by som asi tiez isla koznej a pytala sa k alergologicke

danielahamar
4. nov 2018

jasné, že hej, každý jeden pubertiach začína zapáchať, neidentifikovatelný zápach a hlavne menej kureniec

lussyka
autor
4. nov 2018

@mata1001 po jedle nie..ma taky pestry jedalnicek..vela zeleninky, ovocia.. aj si to pyta..

mata1001
4. nov 2018

Skus ten zapach k niecomu prirovnat...a smrdi len tebe alebo aj manzelovi? Citi to aj syn?

lussyka
autor
4. nov 2018

@danielahamar aj som si to myslela ci to nebude tym.. no co som sa pytala kamaratok tak hovorili ze nebadali na svojich detoch.. da sa to nejako zmiernit?

0silvia0
4. nov 2018

@lussyka veď chlapcovi začína puberta, začínajú mu pracovať hormóny, nie je smradľavý hlavne pod pazuchami? Aj môj syn v tomto veku začal byť cítiť.

lussyka
autor
4. nov 2018

@mata1001 viaceri to citia.. on sam to nejako neriesi.. je to nespecificky zapach, taky ako po liekoch alebo nieco take..

lussyka
autor
4. nov 2018

@0silvia0 tam prave nie..

0silvia0
4. nov 2018

@lussyka kúp mu nejaký deodorant, podľa mňa to budú zobudené hormóny.

lussyka
autor
4. nov 2018

@0silvia0 pozerala som uz, nieco vyberiem asi.. len som sa bala ci to nie je zdravotny problem..

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
4. nov 2018

@lussyka píšeš, že to trvá dlhšie, ako dlhšie máš na mysli?

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
4. nov 2018

@zuzpap pri cukrovke nie je len čudný pach z úst? Cítiť celé telo?

lussyka
autor
4. nov 2018

@zuzpap cukrovka nie.. boli sme na odbere a toto ma tabulkove hodnoty... z ust mu necitit..
@0silvia0 no par mesiacov to badam.. no pripisovali sme to obleceniu.. zacala som mu teda davat bavlnene veci a stale.. vzdy rano je to take silnejsie.. hlavne chrbat..

danielahamar
4. nov 2018

@zuzpap lišaje sú aj príznakom puberty, takže další mylný príznak, kt. nevieš špecifikovsť , ja som za pubertu, kedže mám doma dvoch, ani deo nepomáhalo

lussyka
autor
4. nov 2018

@danielahamar dufam ze je to pubertou.. lebo spravanie take uz ma...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielahamar
4. nov 2018

@teegreen v 12-13 sa očkuje, aj môj má ísť

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danielahamar
4. nov 2018

@teegreen nato som aj zabudla

lussyka
autor
4. nov 2018

@teegreen ano boli sme.. no to trvalo aj predtym
.

judar
4. nov 2018

buď puberta alebo nejaký nábeh choroby...je dosť ľudí čo doslova smrdia a nemôžu zato väčšinou to ani sami necítia lebo majú takú či onakú chorobu

jana_eyre
4. nov 2018

a zapach mu ide z miest, kde su lisaje, alebo to s tym nesuvisi? mna este napadla mykoza na kozi, ta moze zapachat..

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska13
4. nov 2018

@lussyka tak to, že sa začína potiť by si cítila.Podla mňa to bude niečo kožné, keď píšeš, že má aj lisaje.Nema nejaký starší matrac, periny, keď píšeš, že skôr po prebudení to cítiť..

lussyka
autor
4. nov 2018

@jana_eyre lisaje su malicke.. necitit ich.. to ide z celej pokozky v podstate...
@teegreen zatial nie.. bola som v tom ci to nie je materialom oblecenia.. no nakupili sme bavlnene a aj tak..
@eliska13 nie, to ma vsetko nove...
Zrejme to bude tou pubertou, no skocim pre istotu ku koznej..

katrin21
4. nov 2018

@lussyka no bacha na toto... moze ist o vazne zdravotne problemy, metabolicky. My sme mali takeho kolegu ktory strasne chudak smrdel, on mal nejaku poruchu, byt s nim 5 minut v miestnosti bolo na nevydrzanie. Nebol to zapach potu, taky iny...

eliska13
4. nov 2018

@lussyka tak už bude chlapina🙂syn má toľko isto rokov a cítiť len pod pazuchami ešte nesmrdi, ale už má svoju vôňu.Za to susedov syn hra denne futbal a veľmi smradľavo sa potí tiež už kúpili antiperspirant.