Dobry den, kedy si zariadit kartu u detskeho pred porodom alebo po porode? Dakujem
Ale zajednať dr môžeš aj pred
zavolat pediatricke musis uz pred, ci ta vezme. teda uz ked ides k porodu, musis mat dohodnutu pediatricku, ktora o tebe a dietati vie.
pred pôrodom si treba zavolať lekárovi, aby vedel a súhlasil s tým, že vezme dieťa do starostlivosti .. ale prvýkrát sa ide k lekárovi až po narodení
Ked nenajdes pediatra, musi dieta vziat spadovy pediater. Kto je spadovy pediater podla trvaleho pobytu zistis na VUC
Dakujem
ak chceš konkrétneho pediatra, tak volaj čím skôr, kludne aj po skončení prvého trimestra 😀 naozaj. žiadna irónia. pediater bola prvá "vec" čo som zabezpečila dieťaťu. žiadne dupačky, žiadne hračky, ale kvalitný pediater. je ich žalostne málo.
@tosomja u nas sa hlasi pediater uz pri porode/v porodnici, pretoze ho piseme do papierov pre skriningove centrum v BB odkial vysledky skriningu posielaju ku konkretnemu pediatrovi. Neviem ako to teda robia inde, kde pediatra nepotrebuju nahlasit, ale u nas to vyzadujeme od kazdej rodicky 🙂
@tosomja https://www.pravneprerodica.sk/pediater-pre-die...
milion podobnych webov mi vyhodilo.
ano, NEMUSIS, ale odporuca sa to. ak to neurobis, automaticky ho pridelia tam, kde patri, ale podla mna je aj v tomto pripade minimalne slusnost voci tej lekarke, ze sa jej ozves, ze bude mat dalsieho pacienta.
Ja som toez hlasila pediatra u z pri porode alebo tesne po..pytali sa ci mam vybrateho
Kartu zakladá.po pôrode. Ale pred pôrodom musíte si zajednat pediatra. Predtým ako porodite poviete sestre meno pediatra.
Po pôrode