Ahojte,chcela by som spýtať ci to je normálne keď sa dcerka začala zajakavať? Ma 2,5 roka pred tým to nerobila, a teraz keď ide niečo povedať napr. Povie ja ja ja... aj 3 krat za sebou je to v pohode prejde to alebo to riešiť?
@ivana6941 tak to neviem aj ja zvysujem hlas aj pokricat vie ,inak sa nedá keďže sú dve 🙉
Normalne chodte k logopedicke, da Vam na to cvičenia 👌
ahojko okolo 3r je zahakavanie, prirodzene, vola sa totudim fyziologicke zajakavanie. deti rozmyslaju rychlejsie ako im pusa dokaze fungovat. casom sa to zlepsi. neupozornocst, neopravovat. nanajvys upozornit, any sa zastavila nadychla a skusila povedat znova
Skúste najskôr upozorniť aby spomalila a rozmysela si čo chce povedať ak to bude pretrvávať určite logooedia
Moja dcérka to mala 2x tiež cca v takom veku . Trvalo to asi 2-3 týždne a prešlo to samé. Ale kamoškina malá sa zajakáva už dlhšie a nerieši to 🤷🏻♀️
@lily246 robi to asi necelé 2 týždne ale to nie stale
Aj naša to v tom veku mala. Pár týždňov. Potom to prešlo. Za pár mesiacov sa zas pár týždňov zajakávala a potom to prešlo definitívne.
Dobrý deň neprežila nejaký šok? Aj mi sme mali tento problém a zistila som že to mal keď sme zvýšili hlas alebo sa hádali s partnerom. Prešlo to