Zahnutý pipík doľava u dvojročného

21. aug 2020

Ahojte! Prosim, maminky chlapcekov - stretla ste sa niektora s tym, zeby malo vase dietatko zahnuty pipik do strany? Ja mam 2rocneho synceka a nedavno som si vsimla, ze ked sa mu postavi, tak ho ma zahnuty do lavej strany - teda hlavbe zalud. Ked je "v klude", tak je v poriadku. Predtym to nemal, mal ho uplne rovno. Planujem ist k urologovi, ale od posledneho odberu krvi ma taky stres z bielych plastov, ze si neviem predstavit ako by to bolo vysetreni. nevoem co mam r

autor
21. aug 2020

Neviem co mam robit. Som z toho dost nestastna. Ked mal necely rok, tak sa mi stalo pri stahovani predkozky, ze sa mu urobili trhlinky, ale zapal nemal vobec, vyliecilo sa to dost rychlo. Rozmyslam, ci to s tym nesuvisi. Dakujem za kazdu radu.

malabrunetka
21. aug 2020

Veď to je úplne v poriadku. Nie každý chlap ho má rovný 🙂 nerieš vôbec.

autor
21. aug 2020

@malabrunetka to ano, to viem, ale syncek to ma dost do strany, preto ma to trapi 😕

lucka_ke
21. aug 2020

robíš problém tam kde nie je, ak nemá bolesti a komplikácie tak bu´d v kľude

diana999
21. aug 2020

Prepáčte za debilnu otázku ale kedy a prečo 2 ročnému stojí 😀🙈🙈

radkaradix
21. aug 2020

@diana999 je to normalne, ze sa dietatu, aj babatku, pipik postavi, napriklad pri beznom umyvani alebo samotnom stahovani predkozky..

zuzanka.zuzu
21. aug 2020

@diana999 aj bábätku napr pri výmene plienky, kedy o ňu pipíkom šúcha... je to bežná reakcia tela, určite si nepredstavuje trojku s 18r dvojičkami 😉

lucka_ke
21. aug 2020

@diana999 stále keď som dala dole plienku, ale prečo to netuším

zuzanka.zuzu
21. aug 2020

@lucka_ke au stále? a potom ste zakaždým čakali kým trošku poľaví či rovno si balila aj tak?

lucka_ke
21. aug 2020

@zuzanka.zuzu chvíľu som počkala, uvoľnilo sa to a zabalila som

983
21. aug 2020

@lucka_ke aj náš má stále sviecu v slipkoch 😂 stále keď pozriem stále mu odstáva. Pýtala som s na to Dr vraj sú niektorý chlapci citlivejší, že to netreba riešiť on si ho aj tak stále chytá a dráždi sám.. K autorke kým ho nič nebolí neriešila by som urológa, zbytočný stres pre dieťa. Nie všetci chlapi ich majú rovné 🤷‍♀️ niekomu dostávajú uši niekomu ide 🍆do boku.

autor
21. aug 2020

@983 dakujem, ale ma vykriveny hlavne zalud ako som vyssie pisala, a ano, aj ja sa bojim robit mu znova stres 🙄😕 preto neviem co robit a velmi ma to trapi, lebo to nie je len take vykrivenie.

983
21. aug 2020

Opýtaj sa na to pediatra, ale podľa mňa sa mu to upraví ako bude rásť. Ja v tom problém nevidím

kittykat22
21. aug 2020

moj ex ho mal na jednu stranu 😀 a celkom slusne. Ale vobec nicomu to nevadilo. Inak ak si myslis, ze by to mohlo byt po tom probleme, tak mu mozes nechat spravit obriezku. A tym by sa problem vyriesil. Keby ta to az tak velmi trapilo.

katty2012
21. aug 2020

nema to suvis s hypospadiou?

autor
21. aug 2020

@katty2012 ja si nyslim, ze nie, lebo predtym to nemal a uz sme boli s jednou vecou u urologa pred rokom a to by nam povedal urolog so myslim, ci to nie je vidiet volnym okom?

katty2012
21. aug 2020

tak urolog by si to snad vsimol