Ahojte, syn (2 roky) je prechladnuty. Avsak nema plny nos ako som si myslela. Ono mi to pride skor akoby to mal v hrdle. Alebo ako to popisat. Zacalo to asi predvcerom (nakazil ho starsi syn, tomu uz nic nie je). Vo stvrtok Pri spanku uz chrapal. V piatok cez den sa vcelku dalo. Ani som nemala pocit, ze je prechladnuty. Iba pri spanku. Davala som mu nasivin aspon na spanie. Ale dnes pri poobednom spanku kaslal kazdu chvilku. Asi mu to zatekalo. Ked je bdely, tak zakasle mozno 2x za cely cas. Aj to nie tak hlienovito ako pri spanku.
Ale teraz vecer mal nos cisty. Ked som mu povedala, aby potiahol tak som tam sopliky nepocula. Pocujem ich skor niekde v hrdle. Dostal na noc fenistil. Moja otazka je, co mu nasadit zajtra. Solmucol? Sinupret? Calciovy? Alebo vsetko? 😂
Po pravde, s tym ze je prazdny nos a aj tak pocujem hlieny a pri spanku kasle, lebo tie hlieny zatekaju som sa este nestretla. A to prvorodeny ma uz 9 rokov 😂🙉
Preto neviem, co mu dat.
Dakujem za kazdu radu
Kaloba + Olynth HA.
Mi sme mali presne ten istý prípad cez deň nič a v noci kašľal ale ja som sa nemohla zbaviť hlien nos čistý a tak sme mali cca 2,3 týždne dávala som hedelix timianovy domáci sirup ale nakoniec som šla k dr a dobre že som šla lebo mu všetko stekalo na priedušky a potom jak mu nastekalo tak sa chudák nevedel ani nadýchnuť poriadne jak spinkal. Dostal antibiotiká a chvála Bohu je to lepšie
Davam mu nasivin do nosa
Ja by som dala sterimar to je morská voda môže sa dávať denne na prečistenie nosteka a sinupret. Moja dcéra máva toto ked má zväčšene mandle 🤔
To je zadna nadcha, niekedy byva taka viroza, ze to tecie len dozadu, virus proste napadne tu zadnu cast nosohltana. My sme mali taketo cela rodina niekedy na jesen.
@fiafia nam sa viac osvedcilo Aliamare. Aj to mu davam 🤷♀️ Skoda ze ho neprehovorim na krhlicku. To by bolo po probleme velmi rychlo.
No musim mu nasadit nejaky sirup alebo nieco. Asi zacnem tym sinupretom
@dzulli1980 kaloba je super tiez aj na imunitu
Ja by som dala aj olynth, lebo mu sopliky nejdu von ale zatekaju mu, tak nejako to aj nas mal, az neskor sa mu spustili zelene sopliky, tiez sme mali len tazsie noci, ze chrapal a tak aj to v urcitej hodine to zacalo vzdy... potom po tyzdni mu to znovu zacalo, tak uz pamycon do nosa a az zapal stredneho ucha dostal. Ale to len pisem nasu skusenost, ze tie sopliky az udreli do usiek. Ale to podla mna trvalo aj mesiac, co sa mu to muselo tvorit.