Zahlienené trojročné dieťa

monikatom
18. nov 2017

Ahojte, vie mi niekto poradiť? Môj synček je cez deň v pohode ale v noci počujem ze je úplne zahlieneny, začne z toho kašľať, no neda sa mu to vykašľať, keď fúkame, nič mu nejde, nevie niekto co to môže byť?

luciannka83
18. nov 2017

Je zahlieneny. Podať niečo na riedenie hlienov.

emi16
19. nov 2017

Kurite v noci?

bale1rinka
19. nov 2017

@monikatom preplachovat nos konvickou s morskou vodou,pred spaním vyvetrať miestnosť- okno dokorán na 10min, kúriť minimálne...

petrapod
19. nov 2017

No ako keby som čítala svoj príspevok.mame presne to iste. Už asi 2tyzdne. Dávam už druhy sirup na vykasliavanie. A v noci nám doktor kázal niečo na stop kašeľ. To síce zaberá nekadle tak v noci ale tie hlieny stále má:( tiež neviem čo už mám dať. Už tretí sirup dávať nechcem. Dávame aj domáci cibuľový sirup. Cibuľu na noc .

petrapod
19. nov 2017

@petrapod a všetko čo radi bale1rinka tiež robíme. A nemusím kúriť máme v dome teplo.

wind123
19. nov 2017

Skuste podavat sinupret (na zriedenie hlienov), 2x za den pred spanim fenistil kvapky (na odpuchnutie dutin a proti kaslu) a striekat do nosa nejaku morsku vodu podla Vasej preferencie, a skuste dat jeden dvakrat pred spanim nurofen sirup, aj ked nema teplotu, pomoze to na zapal...ak to nepomoze a bude ns tom stale rovnako, bude asi potrebne nasadit nejake lokalne atb kvapky do nosa kvoli zapalu

ludinka
19. nov 2017

Ja by som vam poradila domaci cibulovy sirup,u nas zabera na 100 percent. Samizrejme len ak je dieta ochotne ho prehltnut😉

fidorkadoris
19. nov 2017

Sinupret, veľa tekutín počas dňa, fúkať alebo odsavat nos, preplachovat ho morskou vodou (aliamare, physiomer) prípadne kúpiť inhalator a inhalovat fyziologicky roztok, vincentku. Sú aj inhalatory s nastavcom do nosa. ..

7macka7
19. nov 2017

Nesla by som na to liekmi ak netreba. Natierat hrudnicek spredu zozadu jazvecou alebo kacacou mastou. Hlieny krasne rozpusti. Klasicke osetrovanie nosa morskou vodou. A inhalacie napriklad vincentky.
Pokial by sa to zhorsilo by som az siahla po liekoch. Pekny den a skore uzdravenie 🙂

biokozmetika
19. nov 2017

nečítala som príspevkym možno už niektorá mamička odporúčala: roztok z morskej soli strieknuť do nosa, sinupret pomáha hlieny rozriediť a vylúčiť úplne mlieko a mliečne výrobky, ktoré zahlieňujú ešte viac. prajem skoré uzdravenie😉