Záhadné fľaky

ironmaiden
27. apr 2014

Dobrý deň, chcem sa vás spytať či ste sa stretli s takýmito fľakmi. prikladám aj foto. Dcérku som musela vo štvrtok vyzdvihnúť pre silne hnačky a doma keď som ju prezliekala som videla po ručičkách a nožičkách takéto fľaky. Neviem či to naväzuje spolu, ale neviem si rady. Nesvrbí ju to, ani toho nepribúda, ale ani neubúda. Doktorka jej urobila výter a naordinovala Hylak..

trasko
27. apr 2014

@ironmaiden som teraz sice len z mobilu tak nevidim tak dobre,ale mne to pripada ako petechie pri purpure ☹ robia sa jej aj dalsie?

ironmaiden
autor
27. apr 2014

Nemám pocit, že sa jej robia dalšie. Skôr sú viac červené.. 😒

danielahamar
27. apr 2014

mala som podobné, zmizlo mi to, po cca mesiaci 😕

ironmaiden
autor
27. apr 2014

a čo to bolo? tiež ste mali hnačky?

stefka33
27. apr 2014

@ironmaiden Veľmi podobné, alebo také isté som mala na rukách aj ja. Trvalo to vyše roka. Jedny pribúdali, iné mizli, niektoré sa spájali. V januári sa mi sformovali do takmer dokonalého kruhu. Bola som na kožnom a brali mi krv na boreliózu. Výsledky budem mať až v máji na kontrole. Medzitým mi nasadila Zodac. Po Zodacu všetko zmizlo. S návštevou u kožnej som otáľala dlho, lebo mám aj psorku a alergiu, tak som to pokladala za prejav toho.

ironmaiden
autor
27. apr 2014

Zrovna som prišla z našej milej pohotovosti na Kramároch a tam mi povedali, že mala som prísť pred 12hod. keď tam bol kožný lekár.. tak som celá nešťastná, lebo netuším čo to je. Snád nič vážne ☹

kristinkecka113
28. apr 2014

Ahoj 🙂 Malý mal to isté.... Dala som mu Zodac...A prešlo to po mesiaci..

trasko
5. máj 2014

@ironmaiden ahoj ako ste dopadli? Co to bolo?

ralka
5. máj 2014

Ahojte maminy nasa mala ma na tvary cez cele lico červené pupence a ma to aj na usku a na hrudi ma lensem tam uzivala Augmentin antibiotika a doktorka nam povedala že to môže byt alergicka reakcia