Prosím poraďte mi skoro ma dnes porazilo 😀 nás ročný syn dostal od krstnej novú hracku a nechala som ho dnes sa hrať a keď som ho išla skontrolovať tak celý jazyk modrý aj ústa pery proste všetko mal z tej hračky 😃 skusala som to dat vodou dole okolo ust mu to zislo ale na jazyku a podnebi mu to ostalo ......
stalo sa to niekomu ? Hlavne chcem vedieť ako dlho to bude držať na jazyku asi a čím by son to mohla dat dole 😃
podla mna to casom same zide, ale teda dakujem pekne za taky darcek. ktovie cim to bolo napustene... isla by u mna bez milosti do kosa a uz by som necertifikovane hracky doma nechcela.
@veronki311
@chillibubble no ved jasné že som ju hned hodila do koša ....ale teraz by som chcela vedieť skôr skusenosti ak sa to niekomu stalo že ako dlho trvalo než to zíde ...totižto máme zrovna cez víkend ísť na oslavu tak rada by som keby išiel normálne čistý :D ...
Hračku by som asi vyhodila, nakoľko farbi a človek nevie čo to je za farbu, ani aká je bezpečná. A v vnútra úst to žije asi len keď bude piť a papať, ak to nešlo ani handričkou ani uterákom.