Zadržiavanie stolice u ročného chlapčeka

evinka3007
20. sep 2020

Ahojte mamičky, potrebujem poradiť, mam 1 rok aj 2 mesiace stareho synčeka, už dlhšie som na nom odpozorovala že sa nevykaka inde ako doma. Keď sme doma tak kaká aj viackrát denne no akonáhle ideme napriklad k mamine tak cely den nič...či sme vonku, na navsteve, v meste, u maminy, u dedka, hocikde mimo domova sa mi nestalo ze by sa vykakal...jedine doma. Hlavne mi to pride ze je este dost malicky na to aby mal s tym problem...prosim poradte ak aj vase deticky mali takyto problem ako ste to riesili 🙏 dakujem za vsetky rady 😊

romanka_369
20. sep 2020

@evinka3007 ahoj.. u mojho som to zacala pozorovat ked zacal chodit do skolky ako 2,5 rocny.. za cele 4 roky tam na velkej nebol ani raz..zato prvé co bolo ked sme sadli do auta cestou domov ze mami potrebujem kakat..vysvetlovala som ale nepomohlo..ale v ramci rodiny nemal problem sa mi zda alebo som to nepostrehla..

evinka3007
autor
20. sep 2020

@romanka_369 no zas aspon ze ti to uz vedel povedat, naznacit...moj nosi stale plienky, zatial este ani nocnik neskusame, rozpravat nevie, len teda ked chcem ist k mamine na vikend tak sa mu uz druhy den aj jest bojim davat ked si predstavim co uz ma vsetko v tych malych crievkach nahromadene...potom vidim ze vecer je uz mrzuty, co sa doma nestava...navyse byvame na byte takze ked aj ideme tam tak beha po dvore a je stastny ze je vonku, milion moznosti sa hrat tak nechapem preco sa mi tam aj normalne nevykaka... 🤷‍♀️

albertka1980
21. sep 2020

@evinka3007 moja mala ma 14 mesiaciv a tiez nekaka inde ako doma. Cely den sme vonku, alebo na navsteve a nic. Potom prideme domov a hned je plna plienka. Ked sme prec z domu na dlhsie, tak vecer, ked ju ukladam spinkat, tak asi uz pochopi, ze nikam nejdeme a vykaka sa. Zatial to neriesim, ved aj niektori dospelaci nejdu mimo domu.