Zadržiavanie dychu na 1 - 2 sekundy počas dňa

5. nov 2023

Dobrý deň, nemáte skusenost, že by dieta (9 mesiacov) zadržiavalo dych (1-2-3sekundy, ako kedy) zo zábavy/ skúša čo dokáže, Resp už si z toho spravilo zlozvyk? Nemodrie, nie je zadychana, po dychu nelapa. Minule si do toho hmkala a pred lekárkou to samozrejme nespravila. Robí to celé dni viac než 2 týždne, keď spinka to našťastie nerobi.
Moje okolie by si to ani nevšimlo, ale keďže som s nou celé dni ja, už pomaly začnem dýchať rovnako.
Zadrziavanie dychu popisovane na internete mi príde odlišne, alebo sa mýlim? Ona pritom neplače, je veselá, len si takto pár sekúnd podrží dych pred výdychom. Nie v každom nadychu, ale často a počas celého dňa.
Robí to odo dňa, čo začala dostavať umelé mlieko (Neocate). Ale myslím, že to je iba náhoda.
Prosím poraďte. Ďakujem

nin12345
5. nov 2023

Dobry den.. ja sice nie som dieta ale robim to tiez od detstva a robim to podvedome len ma niekedy na to upozornia lebo zacnem tak hmkat alebo vrcat. Neprisla som nikdy na to z coho to je..

galikova_mata
19. nov 2023

Ahoj, moj maly to ma tiez, ale zda sa mi, ze to robi najma v strese. Napr., ked sa rozplace a kym sa upokoji, tak tak dycha. Robil to ale aj vo chvili, ked bol pokojny. V spanku nie. Myslim si, ze je to podmienene psychikou. Dufam, ze z toho vyrastie.

galikova_mata
25. nov 2023

Ahoj. Ako sa to dalrj vyvijalo? Boli ste s tym u lekara?