Zadná nádcha u skoro 3-ročného dieťaťa

lenuska234
6. nov 2022

Dobry den,
uz zacinam byt celkom zufala, syn (2r9m) ma uz 3 tyzdne pravdepodobne zadnu nadchu. Tyzden som skusala nasivin, morska voda, inhalovanie v domneni ze mu to prejde, nestalo sa, po tyzdni som volala s lekarkou poradili sinupret, nezabral, minuly tyzden v pondelok sme boli uz na vysetreni a bol malemu nasadeny Trifed (zeleny) po 3 dnoch sa mu trooosku sopel pustil aj isiel krasne odsavat, tak som vcera (sobota) dala poslednu davku s tym ze uz sa zbavime soplov, no dnes som davala opat len morsku vodu, nasivin a skoro nic mu nejde odsat a pritom pocujem ze to ma zase volakde zaseknute. Inhaluje, zvlhcovac vzduchu, cibula pri posteli, vitaminy doplname …som zufala, prosim poradte mi ozaj nieco ucinne, kludne aj babske rady. Hocico len nech sa toho uz zbavime.
Dakujem 🙏🏻

marianarem
6. nov 2022

@lenuska234 Tak skus este nieco ine na riedenie hlienov, napr. Mucosolvan. Ja som to malemu davala, bolo vidiet, ze mu vtedy ten sopel trochu viac odtekal. Okrem toho sa mu sople pustaju este aj vonku na studenom vzduchu. Mne osobne zase zabera nahrievanie, ale jemu akosi nie.

pavluska777
6. nov 2022

@lenuska234 Dobrý večer. Skúste konvickovanie s konvickou. To je nosova sprcha. Pozrite na nete. Malo by to nos preplachnut so slanou vodou.

dzulli1980
6. nov 2022

Treba dať urobiť výter z nosa a nasadiť zodpovedajúce ATB ... už to trvá dlho, zrejme tam bude mať nejakého pneumokoka, streptokoka atď., a tam voľnopredajné lieky nezaberú, len zbytočne zaťažujú žalúdok.
@lenuska234

sasitimi17
6. nov 2022

moja tiež tak a výter jej vyšiel ok, tiež už neviem čo s ňou mám robiť...