Ahojte nejaké zázračné rady na zadné sopliky u detí?Už som zúfalá...syn v škôlke max tri dni a dva týždne doma....teraz mu zatekaju hlieny a ide sa v noci zadusit....boli sme u doktorky máme pamycon,aerius,inhalujeme a sme nonstop chorý...nemáte niečo zázračné na imunitu?Alebo si to fakt musí každý rodič s tými deťmi odbiť a chodit nonstop po doktoroch?
@jesenzima jejda tak super sa to pocuva. To akoby si o nas pisala. Moj mal termin teraz na stredu 15.2, uz mal.aj predoperacne hotove a vo stvrtok zacal kaslat + zahlienenie. Volala som tam, nemozu operovat a dali nam termin na dalsi mesiac. Len ja uz som z toho uplne na prasky. A to bol aj doma mimo kolektivu.
Ahoj ja moc poradit neviem len by ma zaujimala ak syn tak casto ma zadne nadchy (zatekanie hlienov) dostavate vzdy pamycon alebo uniflox? lebo aj moj 4r. mava casto (skoro kazdy mesiac) zatekanie hlienov, zeleny sopel, kasel a vzdy musime mat aj tie kvapky lebo inac neprejde. Skusali sme aj bez ale nakoniec vzdy sadlo na priedusky (okrem ineho inhaluje, konvickuje, pouzivam infra lampu + ma lieky na alergiu). Ma ist na vyber nosnej mandle (akurat zase ochorel, zahlieneny) tak to prelozili. Uz som z toho uplne na prasky.