Začínajúca nádcha u drobcov

nicoll212
21. jan 2019

Maminy chcem sa vas opytat, co davate drobcom ked im zacinaju sopliky? Ja davam sprej sterimar a raz za den uvarim cibulovy caj.. davate nieco ine co pomoze sopliky rychlejsie zastavit? 🙂

barruna
21. jan 2019

Mozno naparovanie? To bolo prve u nas ked som ja mala nadchu

nicoll212
autor
21. jan 2019

@barruna myslim ze mala by nevydrzala sa naparovat, ako aj ja.. :D ma 3,5 roka, ja som to raz skusala a nevydrzala som viac ako dve sekundy...

simatko2
21. jan 2019

Tiež dávam sterimar s meďou a sprej eukasol, uvoľňuje dýchanie..

nicoll212
autor
21. jan 2019

@simatko2 a ten eukasol ako davas prosim ta? citam ze sa moze streknut do vzduchu.. to nie je na vnut.pouzitie?

simatko2
21. jan 2019

@nicoll212 nie nie, iba do ovzdušia, na vankúš pri spaní, pripadne na tričko, aby stále inhalovat alebo aj na vreckovku a inhalovat😉

nicoll212
autor
21. jan 2019

@simatko2 dakujem za tip 🙂

iveta143
21. jan 2019

morska voda a ak by si mala pocit ze nemoze dychat na nostek,tak ak mas fenistil kvapky,kludne mozes dat,su na predpis...pomahaju k odpuchnutiu nosovej sliznice a zaroven trosku utlmuje,tak si dietatko aj lepsie pospi...aj ten eukasol je dobry do ovzdusia

dankabetka
21. jan 2019

Akurat dnes riesim to iste, do rana zacali sople, ja som eukasol nastriekala na vankus a rano pouzila quix a odsavala a odsavala, boli sme aj vonku, nech sa trosku predycha nostekom a vonku sople vobec netiekli, tak som zvedava, cco bude dalej

danusska
21. jan 2019

Ja používam na začiatku nádchy tymiánový krém (natierať nosné dutiny a hrudník) a inhalovať citrónový olej (likviduje vírusy a baktérie - dávam to do takej tyčinky, ktorú len prikladajú k nošteku). Všetky výrobky kupujem z Justu.

simatko2
21. jan 2019

@danusska presne aj tymianovy krém na koreň nosa a priedušky, aj pri kašli a medzi lopatkami, inhalácie s jedlou sibirskou, citrónovy olej, eukalyptus, 31...vsetko super 😉

dankabetka
21. jan 2019

Dakujem za typ, tymianovy mam aj ja, ale vzdy som pouzila len na kasel , aj u manzela aj u drobca, tak skusim dat na nostek , dakujem

nicoll212
autor
21. jan 2019

@danusska moze byt namiesto kremu tymianova mast? ci to je to iste? 🙂

danusska
21. jan 2019

@nicoll212 myslím, že je jedno či krém alebo masť.