Maminy chcem sa vas opytat, co davate drobcom ked im zacinaju sopliky? Ja davam sprej sterimar a raz za den uvarim cibulovy caj.. davate nieco ine co pomoze sopliky rychlejsie zastavit? 🙂
Tiež dávam sterimar s meďou a sprej eukasol, uvoľňuje dýchanie..
morska voda a ak by si mala pocit ze nemoze dychat na nostek,tak ak mas fenistil kvapky,kludne mozes dat,su na predpis...pomahaju k odpuchnutiu nosovej sliznice a zaroven trosku utlmuje,tak si dietatko aj lepsie pospi...aj ten eukasol je dobry do ovzdusia
Akurat dnes riesim to iste, do rana zacali sople, ja som eukasol nastriekala na vankus a rano pouzila quix a odsavala a odsavala, boli sme aj vonku, nech sa trosku predycha nostekom a vonku sople vobec netiekli, tak som zvedava, cco bude dalej
Ja používam na začiatku nádchy tymiánový krém (natierať nosné dutiny a hrudník) a inhalovať citrónový olej (likviduje vírusy a baktérie - dávam to do takej tyčinky, ktorú len prikladajú k nošteku). Všetky výrobky kupujem z Justu.
Dakujem za typ, tymianovy mam aj ja, ale vzdy som pouzila len na kasel , aj u manzela aj u drobca, tak skusim dat na nostek , dakujem
Mozno naparovanie? To bolo prve u nas ked som ja mala nadchu