Ahojte som zufala dcera sa zobudila z obedneho spanku zachripnuta raz zakasla tak hnusne hrncovito, volala som pediatrovy mam dat kalciovy sirup fenistil robitusiin a v noci ak bude treba aj sanitku volat.
Baby ja mam z noci uplnu hrozu...
Zbytocne strasi… terapia taka, ze aby bolo, az zbytocna. Vobec nic strasne jej nemusi byt, ziadna panika. Keby kaslala stekavo tak studeny vzduch hlavne a potom sa radit na 155ke.
A teraz čo je také strašné? Bežná vec je občasné zachrípnutie a kašel
Áno, vyzerá to ako laryngitida, preto tú noc spomenula. Keďže noci sú už chladné, otvoriť poriadne okno, dieťa dať dýchať studený vzduch, prípadne mrazničku. Za mňa tiež len calcium a fenistil pred spánkom, keďže čipky asi nedala. A hlavne nestresuj
Ano. Zrejme tym ze to moze byt larygitida a to je ozaj skaredy kasel. Ak nahodou tak tam davaju cipky-kortikoidy. Uzila som si s dcerou a mensia dcera ma tiez nabeh. Ale tym ze ju este dojcim tak to malo mierny priebeh. Ale hlavne chladnejsi vzduch.
@katica312 nic nebude dajte teraz calcium vecer tiez (pozor min 1hod az 2hod sa nesmie pit mlieko)
Fenistil kvapky teraz a vecer
Robitusin by som nedavala ked veľmi nekasle viac by drazdilo kaslat az o par dni ak bude dany kasel(suchy ale vlhký ) podla toho dany sirup
Osvedcil sa nam stopkasel alebo na hlieny prospan sirup