Zachrípnuté 11-mesačné dievčatko

katica312
29. okt 2024

Ahojte som zufala dcera sa zobudila z obedneho spanku zachripnuta raz zakasla tak hnusne hrncovito, volala som pediatrovy mam dat kalciovy sirup fenistil robitusiin a v noci ak bude treba aj sanitku volat.
Baby ja mam z noci uplnu hrozu...

zuzkaa1991
29. okt 2024

@katica312 nic nebude dajte teraz calcium vecer tiez (pozor min 1hod az 2hod sa nesmie pit mlieko)

Fenistil kvapky teraz a vecer
Robitusin by som nedavala ked veľmi nekasle viac by drazdilo kaslat az o par dni ak bude dany kasel(suchy ale vlhký ) podla toho dany sirup
Osvedcil sa nam stopkasel alebo na hlieny prospan sirup

anavixy
29. okt 2024

Zbytocne strasi… terapia taka, ze aby bolo, az zbytocna. Vobec nic strasne jej nemusi byt, ziadna panika. Keby kaslala stekavo tak studeny vzduch hlavne a potom sa radit na 155ke.

sisska96
29. okt 2024

A teraz čo je také strašné? Bežná vec je občasné zachrípnutie a kašel

danielahamar
29. okt 2024

Áno, vyzerá to ako laryngitida, preto tú noc spomenula. Keďže noci sú už chladné, otvoriť poriadne okno, dieťa dať dýchať studený vzduch, prípadne mrazničku. Za mňa tiež len calcium a fenistil pred spánkom, keďže čipky asi nedala. A hlavne nestresuj

maryetta
29. okt 2024

Ano. Zrejme tym ze to moze byt larygitida a to je ozaj skaredy kasel. Ak nahodou tak tam davaju cipky-kortikoidy. Uzila som si s dcerou a mensia dcera ma tiez nabeh. Ale tym ze ju este dojcim tak to malo mierny priebeh. Ale hlavne chladnejsi vzduch.