Zachádzanie pri plači

eva1235
20. aug 2023

Ahojte, zachadza Vam dieta ori placi az z toho modrie? Co robite pri takom? Dakujem

marianini17
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eva1235
autor
20. aug 2023

@marianini17 no u nas to zacne hned …. Stava sa to pri padoch

zuzinka888
20. aug 2023

Fuknut do tvare, akoby si sfukivala sviecku, alebo pokropit vodou- odporucenia lekarky.

ninusa221
20. aug 2023

Kamoskina dcéra to má že vždy sa zájde fúka do tvare mala ma tusim 2,5 roka a stále sa zachádza doktorka povedala že z toho musí vyrásť

nafka0483
20. aug 2023

- fukunut do tvare
- fuknut do otvorenych ust
- zmenit polohu - aj zodvihnut zvislo, opriet cez rameno
- jemne pokropit tvar vodou

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elzus
20. aug 2023

@eva1235 môj syn to mal už má 5 rokov a okolo 3 roka sa to pomaly vytratilo. Vždy keď sa buchol na hlavu alebo v predu na bradu za zašiel. Len som fukala do tváre alebo kropila vodou, ak bola po ruke a držala za chrbátik, lebo sa dával do kŕču. Čítala som, že sa nadýchnuť samé také deti ale ja som to nevedela len tak nič nerobiť.

andrea_82
20. aug 2023

Nerobim nic. Tiez som citala nazor doktora, ze priroda nepusti, dieta sa dobrovolne nezadusi.

ivangeline
20. aug 2023

U nas tiez plati,ze predvidam a nenecham zas do placu...kedy nevie prestat..

eva1235
autor
21. aug 2023

@elzus ako myslite do krcu?ako sa tomu vyvarovat? Lebo nam sa uz stalo ze mal aj svalove zasklby oci vyvratene dohora

elzus
22. aug 2023

@eva1235 no ako to opísať, že ho prehlo dozadu v takom krci. Ale ako nikdy sa nič nestalo, vždy sa nadýchol. Len to tak hrozne vypadá.

vuvi
22. aug 2023

@eva1235 ano, obe moje deti sa zachadzali. So starsou sme boli raz na neuro a pravidelne chodime na kardio kvoli zachadzaniu. Bol jej zisteny selest. Mladsia sa zachadza horsie, ma skoro 4, no tiez cakame pri placi, ci sa nadychne. Dvakrat nam plakala tak, ze zamdlela, nakoniec sa nadychla. Neprajem nikomu toto zazit. Fukali sme do nej, triasli nou. Teraz uz jej len ori placi poviem, aby sa nadychla. Pocuvne

eva1235
autor
22. aug 2023

@elzus ano to sa stava aj nam 🙈 a cely zmodrie hrozne to vyzera vzdy sa snazim ho hned narovnat

eva1235
autor
22. aug 2023

@vuvi nam sa stane dost casto ze ked sa dlho nadychuje a potom sa nadychne tak ked prestane plakat tak lezi mi na pleci zatvorene oci ako keby spal, ale dudlik dudluje ked ma

elzus
22. aug 2023

@eva1235 ale ako píšem od 3 rokov je to už preč ako stane sa keď sa veľmi udrie že začne plakať ale keď poviem hlavne dychaj tak je to v poriadku, riadne zajdenie už nebolo. A vypadalo vždy strasne a hlavne aj na ihrisku, keď sa mu to stalo, ostani len v šoku kukali čo sa deje. Vďaka Bohu je to už preč.