Ahojte, zachadza Vam dieta ori placi az z toho modrie? Co robite pri takom? Dakujem
@marianini17 no u nas to zacne hned …. Stava sa to pri padoch
Fuknut do tvare, akoby si sfukivala sviecku, alebo pokropit vodou- odporucenia lekarky.
Kamoskina dcéra to má že vždy sa zájde fúka do tvare mala ma tusim 2,5 roka a stále sa zachádza doktorka povedala že z toho musí vyrásť
- fukunut do tvare
- fuknut do otvorenych ust
- zmenit polohu - aj zodvihnut zvislo, opriet cez rameno
- jemne pokropit tvar vodou
@eva1235 môj syn to mal už má 5 rokov a okolo 3 roka sa to pomaly vytratilo. Vždy keď sa buchol na hlavu alebo v predu na bradu za zašiel. Len som fukala do tváre alebo kropila vodou, ak bola po ruke a držala za chrbátik, lebo sa dával do kŕču. Čítala som, že sa nadýchnuť samé také deti ale ja som to nevedela len tak nič nerobiť.
Nerobim nic. Tiez som citala nazor doktora, ze priroda nepusti, dieta sa dobrovolne nezadusi.
U nas tiez plati,ze predvidam a nenecham zas do placu...kedy nevie prestat..
@eva1235 ano, obe moje deti sa zachadzali. So starsou sme boli raz na neuro a pravidelne chodime na kardio kvoli zachadzaniu. Bol jej zisteny selest. Mladsia sa zachadza horsie, ma skoro 4, no tiez cakame pri placi, ci sa nadychne. Dvakrat nam plakala tak, ze zamdlela, nakoniec sa nadychla. Neprajem nikomu toto zazit. Fukali sme do nej, triasli nou. Teraz uz jej len ori placi poviem, aby sa nadychla. Pocuvne
@eva1235 ale ako píšem od 3 rokov je to už preč ako stane sa keď sa veľmi udrie že začne plakať ale keď poviem hlavne dychaj tak je to v poriadku, riadne zajdenie už nebolo. A vypadalo vždy strasne a hlavne aj na ihrisku, keď sa mu to stalo, ostani len v šoku kukali čo sa deje. Vďaka Bohu je to už preč.