Zachádzanie detičiek

3. máj 2022

Dobrý večer.Mám na vás otázku ohľadom zachádzania detí.Mala bude mať budúci mesiac rok a občas keď plače ,tak mi zachádza.Teraz sa to trochu shoršilo pretože som nemusela nič urobiť preto aby predýchala zvládala to sama.Poslednom čase sa rýchlo preľakne.Napr.keď niekto zvrieskne alebo keď niekto plače tak plače s ním alebo napr.sme boli vonku a kamoška dala po zadku svojmu synovy moja mala zacala neskutočne plakať a naozaj zašla až tak,že som na ňu musela fúknuť.Zachvíľu nás čaká očkovanie a naozaj mám stresy z toho ako to zvládneme a hlavne ja psychicky nakoľko sa veľmi bojím toho keď mala takto plače.Ako ste to prekonali alebo aspoň mi napíšte či ste si tým tiež niektorá prešla.Ďakujem vám.

mtt25
3. máj 2022

Nás dnes prepustili s nemocnice. V nedeľu v noci sa nám zašiel náš syn / júli 2r bude mat/ale až tak ze bol. Doslova ako handrova bábika stratil vedomie. Bolo ťažko ho tkz rozdychat. Ako nabral vedomie začalo mu trhať rukami postupne nohami. Privolana zachranka prišla už po všetkom.trvalo to par minút. Hneď nás brali podozrenie na epileticky zachvat. Nasledovali odber krvy ct kardio sono EEG. Konzultácie z neurológom. Nakoniec sa nič nezistilo. Len potvrdili respiračný afekt. Prerezavaju sa mu stoličky a ta bolesť to vyvolala v spanku. Ma to od narodenia. Ale vždy stačilo fuknut a bolo dobre.ked sa zľakol alebo bol moc vyčerpaný alebo bolesť. Dnes na Sone už bol vyčerpaný tak dostal afekt. A zaniesol az tak ze šokovaná ostala priamo aj Dr. Ze to ešte takto nevidela. Ale takto sa nám to ešte nestalo ze v spanku. /vysvetlili ze to mohli byť tie stoličky ale aj napríklad zlý sen ze stačí malý podnet a spusti sa to/
Stále dodržiavame režimy. Nemoze byt moc unavený musíme odhadnúť prostredie ci není stresové preňho atď. A tým ze mal narušený režim hospitalizáciou sa začal častejšie zachádzať.
Poradili nám len navštíviť psychiatra aby postupne pracoval s dieťaťom.

mtt25
3. máj 2022

A ohľadom očkovania co očkovanie to bol zajdeny. Každe jedno. Obvodná už vedela co príde tak boli Pripraveni hneď zakročiť.

lessiie
3. máj 2022

Prežívala som to 6 rokov... pri každom zajdeni sa ,odpadla...spadla ,stratila vedomie... bolo to hrozne...na neuro sledovaná bola stále, na kardio jej zistili problém so srdiečkom...nepravidelne jej bilo srdce a povedali ze zdravé dieťa sa z afektu preberie samé...moja sa mam modliť aby sa 🙄🙄 posledný záchvat mala cca 3 mesiace dozadu...ma 7,5 roka... udrela si hlavu ,začala plakať a odpadla ...tým ze je už veľká už nám vedela opísať co sa dialo...povedala ze mamka ja som bola hrozne unavená a zaspinkala som a zrazu som sa zobudila...tie sekundy kým prišla k vedomiu boli hrozne 🥺🥺 prvýkrát sa jej to stalo keď mala 8 mesiacov...ak máš otázky pýtaj sa..rada odpoviem.. držím palce

lessiie
3. máj 2022

Co sa týka očkovania zašla sa len na jednom... 😒 teraz odbery zvláda bez plaču...

autor
3. máj 2022

@mtt25 držím palce aby ste boli v poriadku ale priznám sa ,že ste ma vystrašili ešte viac ako som bola predtým

autor
3. máj 2022

@lessiie ďakujem mi to nemáme asi tak ako vy a som už taká prestrašená že sa neviem ani čo opýtať a dúfam naozaj ženy,že ani sa tak nebudeme mať a modlim sa za to aby sa z toho vaše deti dostali veľmi vam držím palce.

limoncino
3. máj 2022

Prosím vás, čo znamená zájdene dieťa?

autor
3. máj 2022

@limoncino u nás to znamená to ,že mala začne plakať a potom akokeby sa nemohla nadychnut čize ma len otvorene usta nepočuť zvuk plaču.

limoncino
3. máj 2022

Aha, toto slovo som počula prvýkrát, ja že Ti ušla 😀 Len mi tam nesedeli ostatné veci, ďakujem.

lessiie
3. máj 2022

Neboj sa... z afektu sa dieťa dostane aj samé...hlavne je aby si ňu jola na blízku aby nespadlo a neudrelo sa. A dakujem

lessiie
3. máj 2022

@limoncino dieťa sa tak rozplače ze sa nevie nadýchnuť...stratí vedomie, odpadne..zájde sa...

autor
4. máj 2022

@limoncino ušla?😀😀 dufam že mi nikdy neujde😀

moniczka31
4. máj 2022

Och tiež to mala dcéra,to boli strašne stresy
Potom už ani fúkanie nepomohlo,len som jej umývala tvár studenou vodou.Raz sa jej to stalo vonku,vodu som nemala,fúkanie nepomohlo,tak som ju ,,fackovala".,dvihla jej nohy.3,5roka to bolo naposledy.
Teraz má 12r.