Dobrý deň prosím, nestretli ste sa niekto s niečím takýmto? Synovi pahyl bez problémov odpadol asi týždeň po pôrode potom ešte pár x zakrvacal, keď sa veľmi pucil no už mesiac bolo dobre a teraz posledných par dni to ma také červené. Dnes sa mu tam urobila taká tenucka do žltá sfarbena chrasta a čosi zlte mu odtiaľ vytekalo, mal to také lepive a keď som zotrela videla som farbu. Čistíme mu to s liehom no bojím sa, k dr ideme až v pondelok. Plus neviem ci to ma súvis no starší ma to isté na nose, červený flek už vyše týždňa a posledné 3 dní na ňom tenká chrasta. Vyzerá to podobne ako herpes len jemnejsie.
Skusala si to potriet palickou do usi alebo vatovym tamponikom namocenym v spirituse? (Lekarsky alkohol)
Liehovať by malo stačiť, niekto odporuca aj framykoin (vacsinou zasyp), dolezite je udrziavat oupok v cistote, ale hlavne v suchu. Mojej dcere sa tiez zvykol obcas pupcek rozmokvat aj dlhsie po odpadnuti pahyla.
Moj syn to mal do pol roka.lekar pri porode nechal velmi malo pupocnej šnury a ako to odpadol začalo sa hnisať.časom sa to zahojilo ale davala som na to ten liech z lekarne, nič ine
@aliaray1 áno, s tým mu to vytieraam odkedy to ma cervene
Skusila by som to natriet Infadolanom alebo sa poradit s pedi.
Mam 6t dcerku,a pupcek sa jej zle hojil a tiez jej vytekal hnis.doktorka kazala 3x denne cistit s betadinom a 3x denne potierat pupok s Framikoinovou mastou,alebo Ophtalmoseptonex mastou- vytlacit do pupka a dat gazu na to aby sa nesuchal o plienku.kupat len v cistej vode.o par dni bol pupok zahojeny.