Ahojte, syn ma zacervenanu spicku pipika. Skusala som mu na to dat jemnu vrstvu Bepanthenu, ale na druhy den sa to velmi tazko zmyvalo (dostalo sa to aj pod predkozku). Co davate v takom pripade vy?
Začervenane ma hocikedy, to ani neriešim, pokiaľ ho nebolí. A čo sa týka toho, že sa bepanten dostal pod predkožku, to naozaj fakt vôbec nevadí.
a stazuje sa ,ze ho to pali/boli?
My sme dostali pamycon a kvapkali sme
@jarmila2010 nie, ale myslela som, ze by to nemalo byt take zacervenane. Predtym to take nemal, ci je to ok?
ak si nestazuje,tak by som to neriesila...alebo naozaj staci tym bepanthenom natriet...na zapal(ale to by ti urcite maly hlasil :D )je dobry vyplach repikom(striekackou )a sedavy kupel+natierat framykoinom...za 1-2dni je klud...chlapci to obcas mavaju
Framykoin.
Malé začervenanie ozaj neriešim. Už keď tak.. častejšie meniť spodnú bielizeň, sprcha, dozrieť pri utierani.
Jednoznačne Framykoin, no ten je len na predpis, treba zavolať vašej pediatricke.
@ivangeline na to pozor, lebo z malého môže byť veľké. Vždy treba riešiť ak sa nestratí za jeden-dva dni samé.
@tianna 4 chlapci a všetci sú zatiaľ ok. Vždy odišlo samé a nie vždy do 3 dni.
@ivangeline vidíš u nás 3 chlapci a veru riešili sme niečo podobné a raz takmer mesiac, pomohla až ATB mastička. Teda je to veľmi individuálne.
Framykoin