Ahojte dcera dnes rano vstala a mala takto zacervene lice. Uz to ma cervene a pluzgieriky a teple. Brala antibiotika uz 2 tyzden ale nemyslim ze by to bolo z nich. Toto iste mala aj pred rokom dali nam bridlicovu zelen a fucidin aj nam to kozna vypalovala strasne dlho sa to davalo dokopy. Neviete mi niečo poradit nikdy to nemala 100 % zahojene ma to stale zacervenene sice nie moc ale dnes toto je to . Dakujem za kazdu radu prípadne skusenost.
mne to pripadá ako herpes a ten je vírusového pôvodu,skúste Endiaron pastu
neter mala take nieco ked mala hnis od zuba a ani ju nebolel. Moj syn mava take nieco od slin , ked sa olizuje ale to po par dnoch zmizne. Skus mozno zubara na rtg ci tam neni hnis.
Môjmu synovi nepomohla žiadna kozna ani imunologicka.Same lieky,maste a výsledok žiadny.Raz mi povedal jeden primár toto,citujem:vyserte sa na kožné,len hádajú a skúšajú ci nieco nezaberie.Trtnite do misky domáce vajco,olivový olej a vyzmykajte polku citronu.Bude to stipat,bolieť a bude to vyzerať este horšie,lebo ten citrón to podrazdi,ale zároveň aj vyzerie.Kazdy 3den po dobu 2tyzdnov a zmyzne to.A tak som to vyskúšala,plakal,skákal,bolo mi ho ľúto,ale vydržali sme a odvtedy neviem co je ekzem.Toto je moja skúsenosť.
neviem ale suseda ma taketonieco teda jej mala a ma to kazdy rok na jar len 1-2 tyzdne a je to alergia na nejaky pel, ale ci je to presne to iste tazko povedat. Svrbi ju to? alebo stipe? neviem ael ak je to ekzem vyradila by som urcite vsetko mliecne a o 3 dni uvidis ci sa nezlepsi, v kazdom pripade na to mozes dat repik ted avyvar caj a umyvaj v tom a mastit by som ale neviem teraz mozno lipobase. Ale len ked ju to nebude stipat ( sice by nemalo ale predsa. A na alergo by som s nou sla. drzim palce, pripadne vymen koznu.
alergie a ekzem na jedla, pele a neviem co by boli na viacerych miestach. Jedine alergia na nejake ustipnutie hmyzom by mohla byt na jednom mieste tam kde to ma.
nejaka kontaktna alergia to moze byt niecoho sa dotkla napr.
Dakujem za všetky rady ak by Vas este niečo napadlo prosim napiste mi... . Ale na alergologiu potrebujem vymenny listok vsak od detského lekara
@spolocenskesatynela imunolog vas videl?Koziar len natrepe maste a lieky a z mojich skusenosti pricinu nehlada.Chce to alergologa,natestovat potraviny,porozpravat sa s nim co moze byt spustac,problem eliminovat a priznaky zmiernit a hlavne im predchadzat.