Ahojte je tu nejaka mamicka,ktorej dieta kaslalo a zabral sirup paxeladine?Ak ano na aky den?a ktora noc bola uz taka ze lepsia?syncek uz vyse tyzdna kasle,bral tusin a calcium,nepomaha ,dr kazala kupit paxeladine ,,,bez teploty,len ten hnusny suchy kasel
Dakujem za nazory
Ja, mám dobrú skúsenosť pri dcere so Sinekodom pri suchom kasli na noc a ditiadenom. Takto sme prežili, každú laringitidu. Cez, deň hicijaky na vykašliavianie mukolityka na riedenie hlienu a na noc na tlmenie kašla.
my sme vzdy pouzivali stoptusin a zabral, teraz 1x paxeladine a po tyzdni zabral..lenze dcera mala v lete cierny kasel, takze som nevedela, ci to stale doznieva alebo je opat chora..mne tiez pomohol
Áno. Za mňa dobrý.
Aj my pouzivame paxeladine. Ci uz mala ked je chora a ma kasel ktory jej neda spat alebo aj ja momentalne ked som chora a v noci ma dusi kasel pred spanim si ho dam.
@anna777115 ale on ma suchy kasel nevykaslieva
@laurikagab och ked tyzden nebudeme este spat si to asi hodim :(
@maatuulka za kolko cca zabral?
My sme dávali isla sa zadusit s nim vysadila som ale nam prešlo do vlhkeho kaslu....ale viac menej mesiac sme bojovali s kaslom kupila som stopkasel a ten az zabral ak ma taky kasel večer vzdy davam dithiaden
Tak kym ma suchy kašel treba dávať sirupy na tlmenie kašla. Dobrú skusenost mám aj s inhalovaním vincentky, krasne riedi hlieny a dobre sa začne vykašliavať. Ono, každy suchý kašel prejde po čase do vlchkeho, len preziť tie dusive noci. Záleži aj z čoho dieťa kašle, ak zo zatekajucich hlienov, tak je nadej na zlepšenie rychlejšia. Ak, je to nejaky čierny kašel, alebo chlamydie, tak to je na dlhšie a to riadne potrápi....
Za aky cas zabral ti neviem presne povedat, ale zvyknem ho davat tak okolo 19.30 a spavat chodime cca 21.30 a ci ja alebo mala spime bez kasla.
Paceladine bol jeden z najhorších liekov čo dcéra dostala, po 2 dávkach som úplne vysadila a už nikdy nedala, bola po ňom úplne mimo, ako opitá.
Na suchý kašeľ Tussin kvapky, v noci spať pri otvorenom okne, ideálne na boku a hlavy vyššie, samozrejme nájsť príčinu
@patka06 nieje mimo
Nikto ho nedaval?