Zabral Paxeladine vašim deťom proti kašľu?
Ahojte je tu nejaka mamicka,ktorej dieta kaslalo a zabral sirup paxeladine?Ak ano na aky den?a ktora noc bola uz taka ze lepsia?syncek uz vyse tyzdna kasle,bral tusin a calcium,nepomaha ,dr kazala kupit paxeladine ,,,bez teploty,len ten hnusny suchy kasel
Dakujem za nazory
Ja, mám dobrú skúsenosť pri dcere so Sinekodom pri suchom kasli na noc a ditiadenom. Takto sme prežili, každú laringitidu. Cez, deň hicijaky na vykašliavianie mukolityka na riedenie hlienu a na noc na tlmenie kašla.
my sme vzdy pouzivali stoptusin a zabral, teraz 1x paxeladine a po tyzdni zabral..lenze dcera mala v lete cierny kasel, takze som nevedela, ci to stale doznieva alebo je opat chora..mne tiez pomohol
Áno. Za mňa dobrý.
Aj my pouzivame paxeladine. Ci uz mala ked je chora a ma kasel ktory jej neda spat alebo aj ja momentalne ked som chora a v noci ma dusi kasel pred spanim si ho dam.
@anna777115 ale on ma suchy kasel nevykaslieva
@laurikagab och ked tyzden nebudeme este spat si to asi hodim :(
@maatuulka za kolko cca zabral?
My sme dávali isla sa zadusit s nim vysadila som ale nam prešlo do vlhkeho kaslu....ale viac menej mesiac sme bojovali s kaslom kupila som stopkasel a ten az zabral ak ma taky kasel večer vzdy davam dithiaden
Tak kym ma suchy kašel treba dávať sirupy na tlmenie kašla. Dobrú skusenost mám aj s inhalovaním vincentky, krasne riedi hlieny a dobre sa začne vykašliavať. Ono, každy suchý kašel prejde po čase do vlchkeho, len preziť tie dusive noci. Záleži aj z čoho dieťa kašle, ak zo zatekajucich hlienov, tak je nadej na zlepšenie rychlejšia. Ak, je to nejaky čierny kašel, alebo chlamydie, tak to je na dlhšie a to riadne potrápi....
Za aky cas zabral ti neviem presne povedat, ale zvyknem ho davat tak okolo 19.30 a spavat chodime cca 21.30 a ci ja alebo mala spime bez kasla.
Paceladine bol jeden z najhorších liekov čo dcéra dostala, po 2 dávkach som úplne vysadila a už nikdy nedala, bola po ňom úplne mimo, ako opitá.
Na suchý kašeľ Tussin kvapky, v noci spať pri otvorenom okne, ideálne na boku a hlavy vyššie, samozrejme nájsť príčinu
@patka06 nieje mimo
My sme ho dnes začali užívať na suchý už dvojtýždňový tracheálny kašeľ, syn má 11 rokov. Som zvedavá, či zaberie, doteraz nezabralo nič, skúšali sme aj liečbu na astmu a tiež nič. Nie každý suchý kašeľ musí prejsť do vlhkého, môj syn máva často iba suchý. Zarazilo ma ale, že v príbalovom letáku nie sú uvedené nežiadúce účinky a maximálna dĺžka užívania. Nedalo mi to a na internete som našla zahraničnú príbalovú info . Sirup sa má podávať max.3 dni a nežiadúce účinky môžu byť také ako uvádza pani vyššie...malátnosť, ospalosť a dokonca aj bronchospazmus. Pôsobí inak ako ostatné sirupy na kašeľ, vypína reflex kašľania priamo v mozgu. Je nenávykový. Takže tak.

Nikto ho nedaval?