Zabral vašim deťom Paxeladine?

27. sep 2024

Ahojte je tu nejaka mamicka,ktorej dieta kaslalo a zabral sirup paxeladine?Ak ano na aky den?a ktora noc bola uz taka ze lepsia?syncek uz vyse tyzdna kasle,bral tusin a calcium,nepomaha ,dr kazala kupit paxeladine ,,,bez teploty,len ten hnusny suchy kasel
Dakujem za nazory

autor
28. sep 2024

Nikto ho nedaval?

anna777115
28. sep 2024

Ja, mám dobrú skúsenosť pri dcere so Sinekodom pri suchom kasli na noc a ditiadenom. Takto sme prežili, každú laringitidu. Cez, deň hicijaky na vykašliavianie mukolityka na riedenie hlienu a na noc na tlmenie kašla.

laurikagab
28. sep 2024

my sme vzdy pouzivali stoptusin a zabral, teraz 1x paxeladine a po tyzdni zabral..lenze dcera mala v lete cierny kasel, takze som nevedela, ci to stale doznieva alebo je opat chora..mne tiez pomohol

koniarova
28. sep 2024

Áno. Za mňa dobrý.

maatuulka
28. sep 2024

Aj my pouzivame paxeladine. Ci uz mala ked je chora a ma kasel ktory jej neda spat alebo aj ja momentalne ked som chora a v noci ma dusi kasel pred spanim si ho dam.

autor
28. sep 2024

@anna777115 ale on ma suchy kasel nevykaslieva
@laurikagab och ked tyzden nebudeme este spat si to asi hodim :(
@maatuulka za kolko cca zabral?

zuzkaa1991
28. sep 2024

My sme dávali isla sa zadusit s nim vysadila som ale nam prešlo do vlhkeho kaslu....ale viac menej mesiac sme bojovali s kaslom kupila som stopkasel a ten az zabral ak ma taky kasel večer vzdy davam dithiaden

anna777115
28. sep 2024

Tak kym ma suchy kašel treba dávať sirupy na tlmenie kašla. Dobrú skusenost mám aj s inhalovaním vincentky, krasne riedi hlieny a dobre sa začne vykašliavať. Ono, každy suchý kašel prejde po čase do vlchkeho, len preziť tie dusive noci. Záleži aj z čoho dieťa kašle, ak zo zatekajucich hlienov, tak je nadej na zlepšenie rychlejšia. Ak, je to nejaky čierny kašel, alebo chlamydie, tak to je na dlhšie a to riadne potrápi....

maatuulka
28. sep 2024

Za aky cas zabral ti neviem presne povedat, ale zvyknem ho davat tak okolo 19.30 a spavat chodime cca 21.30 a ci ja alebo mala spime bez kasla.

patka06
28. sep 2024

Paceladine bol jeden z najhorších liekov čo dcéra dostala, po 2 dávkach som úplne vysadila a už nikdy nedala, bola po ňom úplne mimo, ako opitá.
Na suchý kašeľ Tussin kvapky, v noci spať pri otvorenom okne, ideálne na boku a hlavy vyššie, samozrejme nájsť príčinu

autor
28. sep 2024

@patka06 nieje mimo