mate niekto skusenosti so sirupom stodal?zabral pri kasli?
Mne nie ani manzelovi mne ho dali ako tehotnej vraj ho mozem 🙂 škoda penazi
ja snim mam velmi dobru skusenost, mne zabral a aj detom ho davam, naposledy synovi mal 8 mes , ked som muto davala a pomohol mu, je univerzalny, vhodny pre deti aj pre tehotne a dojciace.
Áno, mne zabral, tiež som ho brala, keď som bola tehu, no vtedy nie je veľa liekov na výber...
Nam vacsinou zabera.. ked dlhsie nie, az potom to riesim inak.
áno zabral nám. Dávam ho aj malej, ale treba ho brať pravidelne
ja som ho brala ako tehotna a pomohol
ja ho používam už roky, keď mám problémy a vždy mi pomohol, aj synovi a aj zvyšku rodine.
Ano zabral, ale pozor-na suchý kašel sú guličky Stodal a na vlhký kašel je sirup Stodal (aj keď je uvedené na každý kašeľ, tak nemusí na suchý zabrať).
nám nikdy nezabral.
mne kedzsi pomahal v komvunacii s homeogenom alebo coryzaliou ale teraz vobec a malej absolutne nie. Dokonca niekedz je to aj horsie.
my mame velmi dobre skusenosti s Mispulnikovym sirupom. Presli sme nan v zufalstve, ked bral maly uz kortikoidne spraye proti kaslu, uzivame ho prilezitostne od januara tohto roku a tiez odvtedy sme vysadili kortikoidy. Sirup zabera do troch dni a viac s kaslom problemy nemame:o)
zabera, ale najma v pripade, ze sa zacne uzivat pomerne skoro, pri prvych vaznejsich zakaslaniach. Vtedy u nas funguje 100%-tne. Na uz rozvinuty kasel nezaberie vzdy (ale odkedy som uz mudrejsia a podavam ho hned, tak vaznejsi kasel som nemala ani ja, ani dieta, uz pekne dlho).
ani mne, ani malemu nezabral, skusali sme viac krat.....vseobecne homeopatika nam nezaberaju, uz ani nekupujem....
Môjmu staršiemu synovi vždy pomôže, u mladšieho vôbec 🙂 záležíí asi od teliíčka 🙂
Tento a aj Stodal. Ine ani nedavam
Je to jediny sirup ktory mi zabera na kasel. 😉
U nas zabral, nedam na neho dopustit, aj synovi, manzelovi i mne . No ale je pravda, ze sme ho zacali uzivat uz pri prvych priznakoch kasla.
ano zabral, dobry bol aj v tehu 😉
nie
mne ho poradili ked som bola tehu, prilis mi nepomohol, ale to som mala dost brutalny kasel. Minuly tyzden ho brala dcerka a pekne sa vyliecila... takze ako tu uz niekto spominal... treba s nim zacat hned pri prvych priznakoch 😀
áno my sa celá rodina pri každom kašli iba stodalom liečime. a mne strašne chutí 😅 😀
vôbec nie 😅
nie, kup si obyčajny calciovy sirup, ten zabral do 3 dní
Nie, dal mi ho lekar, lebo som kojila, nezabral vobec
Mne pomohol, aj teraz ho beriem v tehotenstve 🙂 aj dcére pomohol do 4 dní, je veľmi super. 🙂
mne nie.
Nám teda nikdy nepomohol...
ja som tomu neverila (homeopatikum), ale v tehotenstve som nemala na vyber a vyskusala a kasel mi rychlo presiel. Dcere raz pomohol a raz nie.
Ahoj, nám vôbec nezabral, vraj je na suchý i vlhký kašeľ. Na suchý kašeľ nám zaberajú kvapky Ditustat a na vlhký (hlienovitý) ACC long, 4.ročnej dcérke Erdomed sirup, neviem však, či nieje náhodou na predpis. Pri náleze na prieduškách - pískanie, nám zaberá Spiropent sirup. Inak zvyknem dávať deťom homeopatiká, hlavne coryzalliu, na nádchu. 🙂 🙂 🙂
Mne pomohol 🙂 hlavne ked som bola tehotná...Dporučujem ale je to individualne 🙂