Zabehnutie coly u 3-ročného - hrozí mu niečo?

29. dec 2020

Ahojte dievcata ,stala sa nam nehoda , syn 3r. sa napil z flase od coly ja som si to nevsimla ze si ju zobral a otvoril a dal si glg a mu velmi zabehlo zacal sa kuckat ,vsetko to vyslo von ustami aj nosom ,oci ako angorak slzy mu vysli a som ho buchala po chrbte az sa vykasle . Odvtedy ma akoby zachripnuty hlas aj sa obcas zakucka , moze sa mu nieco z toho stat ? Napr .ze mu to ostane na plucach a moze ochoriet ? Strasne ma to mrzi 😭

monca0021
29. dec 2020

niee neboj vsetko bude ok 🙂 urcite sa mu nic nestane
mojej malej sa tolko krat stalo toto (nie z coly) a vzdu je taka po zabehnuti

denden77
29. dec 2020

nic sa mu nestane 😉

danieli
29. dec 2020

Myslim si, ze by sa mu nic nemalo stat, skor ak to bola nova cola tak sa napil a bublinky mu vypenili v puse az do nosa a zabehlo, jasne, ze je potom aj cerveny, to sa aj dospelemu podari😊

mirkava
29. dec 2020

Nemyslim si ze by to mohlo mat nejake nasledky. Mozno si len zaparil hrdielko. Biedačik už sa flašky z coly asi ani nedotkne 😉. Neboj bude to OK.

marca12
29. dec 2020

Podrazdil si hlasivky,to prejde. Aj mne sa stane,ze po zabehnuti chripim

viikkki
29. dec 2020

Bude v poriadku ☺️

nnnuuunnn
29. dec 2020

Podľa mňa mu nič nebude, ale teda také malé dieťa by kolu pit nemuselo, je to svinstvo pre všetkých.

nika82
29. dec 2020

3 dni dozadu si to riesila bud uz konecne kludna

zoodiac
29. dec 2020

ak si chces byt ista, zatelefonuj pediatricke ;) sice ti povie to iste, ale aspon nebudes pochybovat

andreatytler
30. dec 2020

Kaslanie je velmi ucinna obranna rakcia. Myslim ze ak by mu nieco ostalo v dychacich cestach, kaslal by nadalej az kym by vsetko nebolo prec. Nebala by som sa.