Dobre ráno prosím vás poraďte syn má druhý deň na jazyku ,,žabu,,( aspoň u nás sa tomu tak hovorí). Vyrazku bielej farby. Čo mu na to pomôže máte skúsenosti? Keď on si stále dáva ruky do úst( asi ako každé dieťa) ☹ pomôžte čo na to zaberie ďakujem.
@michaelamell alebo pol litra vody a do nej polievkovú lyžicu sódy bikarbóny rozmiešať. Namočiť gázu a vyutierať ústa viac krát za deň. Roztok meniť každý deň. Všetko ostatné umyť a cumle vyvariť
Vies co nam uz nic nepomaha
Fialova voda uz nepomaha vobec sme skusali kadeco a furt sa jen to vracia😠
do lekarne, tam ti daju na to nieco isto, vacsinou su to nejake kvapky a podobne veci co sa zmiesaju s vodou a potom sa tym zvyknu vyplachovat usta. ale ked je este maly, ze by to nevedel tak nieco na potieranie len treba povedat pre akura kategoriu to ma byt
@adulienka11 naozaj vyskúšaj ten roztok zo sódy bikarbóny. Synovi zabral tak rýchlo až som tomu sama neverila
@adulienka11 ani mojmu
Tiez som si myslela, ze dcerka ma soor (zaba). Takmer tyzden sa jej drzali ustalene, biele flaky na perach, na vnutornej strane pier, na lickach, na jazyku. Dvakrat som pouzila gencianovu violet (fialova vodicka), no potom sme si to dali radsej skontrolovat lekarovi, pretoze krmit dietatko genciankou som nechcela a tiez preto, ze soor (zaba, kvasinky) sa dokazu premnozit v ustockach i v traviacom trakte. Tak som to nechcela podcenit. Napriek tomu, ze fliaciky sa drzali rovnake na rovnakych miestach, lekar skonstatoval, ze sa jedna o mliecko, ktore sa tiez takto dokaze zadrzat.
Do konca tyzdna sa nam to postupne vytracalo.
Takato je nasa skusenost.
Fialová vodička z lekárne, natrieť, vyvarit cumlíky a fľaštičky, my sme tiež mávali a toto zabralo rýchlo 🙂