Mamicky potrebujem radu do kolkych dni by mali zabrat kvapky Hylak davam ich malemu 2 dni a ziadna zmena a ma riedku stolicu uz 4 den..a davam aj probiotika ale mam podozrenie ze to bude bacil no neviem ci to prejde aj bez antibiotik alebo ich bude treba co by som nerada lebo momentalne uz jedne berie na kasel..vdaka za rady
Ale on je este maly cierne uhlie mi nepohryzie🙂
@klaudiecka32 ved to nema hryzt🙂 rozdrv, rozpusti v troske vody napr. v stamperliku a daj mu vypit, alebo striekackou...
@klaudiecka32 Po 2 dňoch by si s Hylakom už mala vidieť nejakú zmenu k lepšiemu. Vyskúšaj ešte prípadne Smectu alebo Tammex, ten robia pomarančový, možno by ti niečo z toho malý vypil.
@klaudiecka32 ahoj, Hylak forte je probiotikum - takže dávať dieťaťu ešte ďalšie probiotiká nemá nezmysel 😉 Buď ostaneš pri hylaku alebo pri druhých probiotikách - takže niečo z toho vysaď a počkaj 1-2dni či sa to upraví 🙂 Prípadne mu na úpravu stolice môžeš dať vypiť Smectu - je bezpečná aj pre malé detičky, pretože sa nevstrebáva a len na seba naviaž nežiadúce baktérie a tým sa upraví trávenie v čreve a aj stolica.
Tak skusim vysadit probiotika a uvidim ale aj tak pojdem zajtra na vyter
Moja mala na atb casto hnackuje, je to aj uvedene ako vedlajsi ucinnok na letakoch. Moze to byt z toho. Kojis nahodou?
@klaudiecka32 nekombinuj hylak a probiotika....pozor aj na kombinaciu s mliekom 🙂
- co bezne papa?
- ak mas podozrenie na bacila a uprava stravy nepomaha - sup k lekarovi
@katarinamarkova ved to ze to podozrenie mam tak pojdem zajtra na vyter mna hlavne zaujimalo kedy asi tak zabera hylak
@klaudiecka32
- aky je jeho jedalnicek?
- nekombinuje hylak aj s mliekom?
Najprv som mi mlieko vylucila na 24 hodin a teraz mu davam ale on ho odmieta co doteraz ho zboznoval ale skusala som mu davat ryzovy odvar a on ho nechcel no terazuz velmi nechce ani mlieko ☹ a papa chlebik polievku vyzivy jogurty zemiaky ale je slaby jedak kazde jedenie ho musim oblbovat hrackami a somarinami vyhladovat som ho zatial neskusala lebo ani to by asi nepomohlo ☹
@katarinamarkova
@klaudiecka32 par hodin po hylaku urcite mlieko nedavaj, samozrejme ani jogurty. nekombinuj ho s dalsimi pro-pre-biotikami.
- polievky - ake?
- co pije?
- jogurty skus na urc. obodobie vylucit tiez ( 2-3dni ) vysad aj probiotika a mlieko......ono aj prebytok tych fajn dobrych bakterii vie niekedy viac ublizit ako pomoct.
- maso? zelenina? ovocie? obilniny? strukoviny? nic z toho neje?
pri akejkolvek pochybnosti samozrejme navstiv lekara.
ak to nie je bacilkom tak skus:
- hylak je fajn ( len pozor potom na to mlieko a jogurty)
- banany, mrkvu varenu ( surovu nie) , menej vyziviek
- kusok horkej cokolady
- trosku cierneho uhlia
- ryza, cestoviny
- trosku maska
- piskotky
- vela cistej vody
urcite obmedz - nie na stalo, len na par dni 🙂 ved jest treba vsetko
- ovocie, ovocne dzusy, vyzivky
- mlieko
- surovu mrkvu
- probiotika
- jogurty
@katarinamarkova vdaka za radu dnes som bola u lekara ale vyter nerobil lebo ze to moze mat aj z hlienov kedze je chory ale on papa hocico aj ovocie aj zeleninu aj strukoviny aj cestoviny lenze teraz nechce nic jest neviem ci ma zle obdobie alebo z choroby a tak teraz najcastejsie jedol prave to co by nemal vylucim mlieko ale dnes uz mal celkom dobru stolicu..
@klaudiecka32 tak vymen za cierne uhlie alebo enterol